Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: «Ο Klopp δε θα άφηνε τη Liverpool για τη Bayern»

Carragher: «Ο Klopp δε θα άφηνε τη Liverpool για τη Bayern»

Μία -ως επί το πλείστον για λαϊκή κατανάλωση- ανόητη φημολογία των τελευταίων ημερών έχει συνδέσει το όνομα του Jurgen Klopp με τη Bayern Μονάχου.

Η φημολογία αυτή πυροδοτήθηκε με αφορμή μία δήλωση του Franz Beckenbauer στο Sky Sports της Γερμανίας, σύμφωνα με την οποία ο προπονητής της Liverpool θα ‘έλεγε’ να μετακομίσει στη Βαυαρία, υπό την έννοια ότι «αυτός είναι πού δίδαξε στους Γερμανούς το γρήγορο ποδόσφαιρο».

Κληθείς να αποκριθεί στα συγκεκριμένα λεγόμενα του θρύλου της Bayern, o Jamie Carragher σχολίασε τα εξής, επιτελώντας την ιδιότητά του ως μέλος του πάνελ του Sky Sports:

«Δε με ανησυχούν και ιδιαίτερα αυτά πού λέει ο Franz Beckenbauer, ότι δηλαδή (o Klopp) θα ταίριαζε απόλυτα στη Bayern Μονάχου.»

«Ο Jurgen έχει προπονήσει μόνο τρεις ομάδες στην καριέρα του, και καμία από αυτές δεν ήταν στο στυλ της Bayern ή της Real Μαδρίτης.»

«Πάντα δούλευε σε ομάδες οι οποίες σου έδιναν την εντύπωση ότι παλεύουν ενάντια σε αυτά τα μεγαθήρια. Ίσως αυτού του είδους η προκλήσεις βγάζουν προς τα έξω τον καλύτερο εαυτό του Jurgen Klopp.»

«Προφανώς και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κορυφαία club στην Ευρώπη θα ήθελαν τον Klopp για προπονητή, όμως αυτός είναι ήδη σε ένα κορυφαίο club.»

Jurgen Klopp και Jamie Carragher στο πλατό του Sky Sports.
Jurgen Klopp και Jamie Carragher στο πλατό του Sky Sports.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com