Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Heskey: “ Προσπαθεί να κάνει το κάτι παραπάνω ο Salah ”

Heskey: “ Προσπαθεί να κάνει το κάτι παραπάνω ο Salah ”

Θαυμαστής του van Dijk o Emile Heskey.

Προβληματισμός υπάρχει στις τάξεις των φίλων της Liverpool μετά τις τελευταίες εμφανίσεις του Mohamed Salah και το γεγονός, πως ο Αιγύπτιος δεν έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στα τελευταία 7 παιχνίδια. Το τελευταίο του γκολ ήταν στη νίκη με 3-0 επί της Bournemouth πριν από 1.5 μήνα.

Ο πρώην επιθετικός των Reds, Emile Heskey προσπάθησε να εξηγήσει μέσω δηλώσεών του στο Sky Sports τι δεν κάνει καλά ο Φαραώ και έχει μείνει χωρίς γκολ το τελευταίο διάστημα.

“ Ο Salah έχει σκοράρει 17 γκολ, οπότε δεν διανύει μια άσχημη σεζόν. Απλά μερικές φορές προσπαθεί να κάνει το κάτι παραπάνω. Προσπαθεί περισσότερο από όσο πρέπει” Τόνισε ο Heskey.

“ Κοιτάζει την περσινή του σεζόν και όλα τα γκολ που σκόραρε. Η ψυχολογία του βρισκόταν στα ύψη και όλα του έβγαιναν. Τώρα δεν έχει την τύχη με το μέρος του, όμως και πάλι προσπαθεί και θέλει να σκοράρει. Όλοι στην ομάδα τον βλέπουν ακόμα ως τον αρχισκόρερ. ”

“ Υπάρχουν περιπτώσεις, στις οποίες θα έπρεπε να είχε δώσει πάσα, αλλά εκείνος προτίμησε να τελειώσει μόνος του την φάση, ώστε να σκοράρει. Αυτό αποτελεί πρόβλημα. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία. Πρέπει να γνωρίζεις πότε είναι σωστό να δώσεις πάσα και πότε πρέπει να σουτάρεις. ”

Ο Salah διαμορφώνει το 3-2 στον αγώνα με την Crystal Palace.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com