Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ερωτηματικό για το πλεονέκτημα Anfield στους 4

Ερωτηματικό για το πλεονέκτημα Anfield στους 4

Νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Uefa Champions League και η Liverpool έμαθε τον αντίπαλό της στα προημιτελικά και θα είναι η Porto.

Οι Reds επίσης έμαθαν, πως αν ξεπεράσουν το εμπόδιο των Πορτογάλων, θα αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά τον νικητή του ζευγαριού Manchester United – Barcelona με τον επαναληπτικό στο Anfield, κάτι το οποίο δεν είναι σίγουρο και μπορεί να αλλάξει.

Αν, η Manchester United επικρατήσει την Barcelona και περάσει στα ημιτελικά και αν προκριθεί στα ημιτελικά και η άλλη ομάδα του Manchester, η Manchester City (παίζει με την Tottenham) θα αλλάξει η έδρα στο παιχνίδι της Liverpool, δηλαδή ο πρώτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Anfield.

Αυτό συμβαίνει, διότι σύμφωνα με τους κανόνες της Uefa δύο ομάδες από την ίδια πόλη ΔΕΝ μπορούν να αγωνιστούν εντός έδρας την ίδια εβδομάδα και θα πρέπει να αλλάξει έδρα το παιχνίδι της Liverpool με την Manchester United, διότι οι Red Devils τερμάτισαν δεύτεροι στην περσινή Premier League και οι Cityzens πρώτοι.

Αν περάσει η Barcelona και η Liverpool, το πρώτο ματς θα πραγματοποιηθεί στην Ισπανία και το Camp Nou και το δεύτερο στην Αγγλία και το Anfield.

Βρισκόμαστε σε αναμονή λοιπόν για την έδρα του ημιτελικού, αν προκριθεί η ομάδα μας.

Αναμονή για την έδρα του ημιτελικού.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com