Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η αντίδραση του Klopp μετά την κλήρωση με την Porto

Η αντίδραση του Klopp μετά την κλήρωση με την Porto

Η Liverpool θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Porto στην προημιτελική φάση του Uefa Champions League και ο Jürgen Klopp σχολίασε την κλήρωση με τους Πρωταθλητές Πορτογαλίας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των Reds.

Για την κλήρωση: 

“ Τι μπορώ να πω για την κλήρωση; Κληρωθήκαμε με την Porto. Την αντιμετωπίσαμε και πέρυσι και την γνωρίζουμε. Έπρεπε να ήμασταν πολύ καλοί πέρσι, για να προκριθούμε και το καταφέραμε. ” Ανέφερε ο Klopp.

Για το αν θεωρεί την κλήρωση εύκολη: 

“ Δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να σκεφτόμουν, πως πρόκειται για μια εύκολη κλήρωση, γιατί δεν είναι εύκολη κλήρωση. Με αυτόν τον αντίπαλο κληρωθήκαμε και θα πρέπει να εμφανιστούμε κατάλληλα προετοιμασμένοι στα δύο παιχνίδια. ”

“ Η Porto είναι μια καλή ομάδα και το απέδειξε στο περσινό παιχνίδι του Anfield. Έδειξαν την ποιότητά τους. Δεν ήταν στους επιθυμητούς μου αντιπάλου. Το πιο σημαντικό είναι να τρέφεις σεβασμό για τον αντίπαλό σου και εμείς σίγουρα το κάνουμε αυτό. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

Για το ταξίδι στην Πορτογαλία: 

“ Οι οπαδοί μας θα είναι και πάλι μαζί μας και είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνος, γιατί είναι ένα όμορφο ταξίδι σε ένα ωραίο μέρος και ελπίζω να έχει και καλό καιρό. Δεν έχω κάτι άλλο να πω! ” Ολοκλήρωσε ο Γερμανός.

Ξανά κόντρα στην Porto η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com