Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μόνο έπαινοι γι’ αυτή τη Liverpool από τον Jose Mourinho!

Μόνο έπαινοι γι’ αυτή τη Liverpool από τον Jose Mourinho!

O Πορτογάλος δεν περίμενε να διαλύσουν οι Κόκκινοι την Bayern Munich, τόσο αποτελεσματικά και πιστεύει ότι έχουν θέσει τα θεμέλια μιας πραγματικά καλής ομάδας.
Μετά τον αγώνα στο Μόναχο, δεν είχε λόγια για να εκφράσει τους επαίνους του για τους Κόκκινους αν και του έκανε εντύπωση και η άσχημη εμφάνιση της Bayern- λέτε να κοιτά προς τον πάγκο των Βαυαρών;
Όταν στην εκπομπή Russia Today, του θύμισαν την πρόβλεψη του ότι την πρόκριση θα την κέρδιζε η Bayern ,απάντησε ότι «Η ανάλυση μου βασίσθηκε στην παράδοση της Bayern, η οποία τα τελευταία 9 χρόνια περνά πάντα στα προημιτελικά- νομίζω ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που δεν τα κατάφεραν.»
«Από την άλλη πλευρά κοιτώντας τη Liverpool , έβλεπα τον τρόπο με τον οποίο έχαναν βαθμούς στο πρωτάθλημα. Σίγουρα όμως αυτή ήταν η καλύτερη τους εμφάνιση για όλη τη σαιζόν.»
«Κατάφεραν να με εκπλήξουν. Δεν νομίζω ότι ήταν έκπληξη για τους ίδιους γιατί φυσικά είναι οι πρώτοι που το πιστεύουν. Από ψυχολογικής πλευράς νομίζω ότι ξαναγεννήθηκαν και ίσως θα μπορέσουν να μεταφέρουν την ίδια απόδοση και στους αγώνες της Premier League.» είπε.
Και συνέχισε: «Η Bayern από την άλλη έκανε άσχημη εντύπωση. Η Liverpool ήταν η μόνη που έφερνε τις γραμμές της μπροστά, σε αντίθεση με την Bayern που έμενε πίσω, αφήνοντας πολύ χώρο ανάμεσα στις γραμμές τους.»
«Ο Lewandowski ήταν πολύ μόνος. Δεν άσκησαν καμία πίεση στο κέντρο. Ο James Rodriguez ήταν απόλυτα χαμένος, ανίκανος να ασκήσει οποιουδήποτε είδους πίεση στο κέντρο ή να κάνει παιχνίδι συνδέοντας τις γραμμές και ειδικά με τους τρεις επιθετικούς.»
«Πραγματικά άσχημη εμφάνιση από την Bayern.» ολοκλήρωσε.

Άρεσε και στον Mourinho η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com