Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Suarez: “ Δεν πήγα στην Arsenal λόγω Gerrard ”

Suarez: “ Δεν πήγα στην Arsenal λόγω Gerrard ”

Ο Luis Suarez, δήλωσε στην Otro (our other club) –εφαρμογή, ότι ήταν ο Steven Gerrard, που μπήκε ανάμεσα σε αυτόν και στη μετακίνηση του στην Arsenal, το καλοκαίρι του 2013.
Παίζοντας ήδη από τον Φεβρουάριο του 2011 με τη φανέλα των Κόκκινων, μετά τη μεταγραφή του από τον Ajax, o Suarez, προσπάθησε να ‘εξαναγκάσει’ την μετακίνηση του στην Arsenal, μετά την αποτυχία της Liverpool να κερδίσει μια θέση για τον θεσμό του Champions League.
Η Arsenal τότε είχε κάνει μια προσφορά στη Liverpool, αξίας 40.000.001 λιρών, δηλαδή μίας λίρας επιπλέον για να ενεργοποιήσει τον όρο της αποδέσμευσης του παίκτη που υπήρχε στο συμβόλαιο του.
Η Διοίκηση της Liverpool, αντιστάθηκε σθεναρά στην απόφαση της να μην πουλήσει στους αντιπάλους τους τον διεθνή παίκτη της Ουρουγουάης ,επιστρατεύοντας τον Steven Gerrard για να πείσει τον παίκτη για την παραμονή του στο Anfield.
«Είχαμε κερδίσει μια θέση για το UEFA Europa League, αλλά η σαιζόν είχε τελειώσει πολύ άσχημα» είπε στο Otro ,o Suarez.
«Σκεφτόμουν λοιπόν, με ποιον τρόπο να καταφέρω να φύγω , όταν έρχεται ο Steven Gerrard και μου λέει ‘σου υπόσχομαι ότι αν μείνεις θα απογειωθούμε και του χρόνου θα μπορέσεις να πας στη Bayern ,στη Barcelona, ή στην Real Madrid-όπου θέλεις. Μείνε όμως αυτόν τον χρόνο εδώ γιατί δεν θα είσαι καλύτερα στην Arsenal.»
«Αυτή ήταν η τελευταία συζήτηση που είχα με τον Gerrard εκείνη την περίοδο, οπότε στη συνέχεια είπα στον ατζέντη μου ότι είχα πάρει την απόφαση μου και θα έμενα.»
«Τα λόγια του με έπεισαν εκείνη την περίοδο, γιατί προέρχονταν από ένα πρόσωπο που νοιαζόταν για μένα, που ήθελε να νιώθω καλά, που με έβλεπε να υποφέρω στη διάρκεια των προπονήσεων νιώθοντας άσχημα.»
«Ήταν τα λόγια ενός αληθινού αρχηγού που είχαν μεγάλη επίδραση εκείνη τη χρονική στιγμή και με βοήθησαν πολύ στη συνέχεια.» ολοκλήρωσε.´

Ο Suarez αγωνίστηκε από το 2011 μέχρι το 2014 στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com