Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Wijnaldum μίλησε για το θέμα του συμβολαίου και για τη συνέχεια

Ο Wijnaldum μίλησε για το θέμα του συμβολαίου και για τη συνέχεια

Ένας από τους παίκτες, οι οποίοι δεν έχουν βάλει την υπογραφή τους σε νέο συμβόλαιο είναι ο Gini Wijnaldum και ο Ολλανδός μέσος μίλησε στη Liverpool Echo και αποκάλυψε αν βρίσκεται σε επαφές με την ομάδα για νέο συμβόλαιο.

Αναλυτικά ο Gini για το συμβόλαιό του είπε: 

“ Όχι, δεν έχω έρθει σε επαφή με την ομάδα για νέο συμβόλαιο. Αυτό είναι κάτι που αφορά την ομάδα. Θα δούμε στο μέλλον τι θα συμβεί.”

“ Εγώ υπέγραψα ένα συμβόλαιο διαρκείας 5 ετών και έχω ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα. Εγώ απλά θέλω να αποδιδώ καλά και η ομάδα θα αποφασίσει αν θα έρθει ένα νέο συμβόλαιο. ” Αποκάλυψε ο Gini Wijnaldum.

Για τη συνέχεια και τις φιλοδοξίες της ομάδας δήλωσε: 

“ Την προηγούμενη σεζόν φτάσαμε ως το τέλος της διοργάνωσης και παίξαμε στον τελικό. Ήταν ένα σπουδαίο επίτευγμα. Θέλουμε να το κάνουμε ξανά. ” Είπε αμέσως ο Wijnaldum.

“ Όταν παίζεις στη Liverpool, όλα είναι πιθανά και πρέπει να κατακτάς όλα τα διαθέσιμα τρόπαια. Εμείς θέλουμε και τα δύο τρόπαια, την Premier League και το Champions League.”

“ Ταιριάζει στη Liverpool να παίζει και για τα δύο τρόπαια. Είμαστε ένας μεγάλος σύλλογος, οπότε ναι θέλουμε να κατακτήσουμε και τους δύο τίτλους. ”

Για την σημερινή κλήρωση: 

“ Πέρυσι είχα πει, πως δεν ήθελα την Manchester City στα προημιτελικά και κληρώθηκαμε μαζί της. Οπότε φέτος δεν θα πω κάτι. Θα δούμε. ”

Ο Wijnaldum ευχαριστεί τον κόσμο της Liverpool στην Allianz Arena.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com