Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποφασισμένος για τίτλους ο James Milner!

Αποφασισμένος για τίτλους ο James Milner!

Ο James Milner αγωνίζεται στη Liverpool από το 2015 και έχει ήδη προλάβει να αγωνιστεί σε 3 τελικούς με τους Reds, ωστόσο δεν έχει κατακτήσει κάποιο τρόπαιο και είναι αποφασισμένος να το αλλάξει αυτό φέτος, όπως τόνισε στις τελευταίες του δηλώσεις.

Η ομάδα του Jürgen Klopp στοχεύει στην κατάκτηση και της Premier League και του Champions League και ο James Milner αναμένεται να προσφέρει τα μεγίστα, προκειμένου να συμβεί αυτό.

“ Έχω αγωνιστεί σε 3 τελικούς με τη Liverpool και τους έχω χάσει όλους. Φέτος όμως είμαι αποφασισμένος να το αλλάξω αυτό. ”

“ Βρίσκομαι στη Liverpool από το 2015 και έχω απολαύσει κάθε δευτερόλεπτο στην ομάδα. Αλλά είναι δύσκολο να δεχθούμε, πως παίζουμε στη Liverpool και δεν έχουμε κερδίσει κάποιο τρόπαιο, ενώ είχαμε τις ευκαιρίες. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από το τελευταίο πρωτάθλημα της Liverpool και η ομάδα δεν έχει κερδίσει πολλούς τίτλους τα τελευταία χρόνια. Αυτό δεν είναι καλό για μια τόσο μεγάλη ομάδα. ” Πρόσθεσε ο Milner.

“ Είμαστε μια νεαρή ομάδα και βελτιωνόμαστε συνεχώς. Πρέπει όμως να κατακτήσουμε και τρόπαια και είχαμε τις ευκαιρίες να το κάνουμε. Πρέπει απλά να κάνουμε το επόμενο βήμα και να κατακτήσουμε τίτλο. ”

“ Έχουμε φτάσει σε Ευρωπαϊκούς τελικούς και θα το θυμόμαστε για όλη μας τη ζωή, απλά θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάτι καλύτερο στον αγώνα. Αν φτάσουμε και φέτος, θα πρέπει έχουμε περισσότερα θετικά να θυμόμαστε από τον αγώνα (την κατάκτηση του τροπαίου). ”

Έτοιμος για τίτλους ο James Milner.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com