Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: “ Μεγάλο βήμα για εμάς η πρόκριση ”

Wijnaldum: “ Μεγάλο βήμα για εμάς η πρόκριση ”

Ένας ακόμη παίκτης της Liverpool, ο Gini Wijnaldum μίλησε για την μεγάλη χθεσινή νίκη-πρόκριση επί της Bayern Munich στην Allianz Arena.

Ο Gini αγωνίστηκε και πάλι βασικός και σήμερα, μερικές ώρες μετά την τεράστια χθεσινή νίκη μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας  και τόνισε πως οι Reds έκαναν ένα πολύ μεγάλο βήμα με την χθεσινή τους νίκη στη Γερμανία.

Για το ματς και της νίκης της Liverpool: 

“ Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Καταφέραμε να κερδίσουμε σε μια πολύ δύσκολη και κόντρα σε μια καλή ομάδα, όπως η Bayern Munich. Πιστεύω πως κάναμε ένα μεγάλο βήμα με την πρόκρισή μας. Ο περισσότερος κόσμος πίστευε, πως το 0-0 του πρώτου αγώνα δεν ήταν ένα καλό αποτέλεσμα. Για εμάς, όμως ήταν καλό και το αποδείξαμε. Δεν δεχθήκαμε γκολ και αυτό ήταν το σημαντικό. ” Ανέφερε πρώτα ο Wijnaldum.

“ Γνωρίζαμε πως με τον τρόπο που παίζουμε θα μπορέσαμε να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες. Ήμασταν αρκετά αισιόδοξοι για τον αγώνα και πιστεύαμε πως θα δημιουργήσουμε ευκαιρίες και θα σκοράρουμε. Αυτό λέει πολλά για την ομάδα μας. ”

Για την Allianz Arena: 

“ Αρκετές ομάδες δυσκολεύονται πολύ σε αυτή την έδρα και δεν μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα, αλλά εμείς τα καταφέραμε. Το πιστεύαμε και μπορέσαμε να το κάνουμε. ”

Για την αυριανή κλήρωση: 

“ Δεν έχω κάποια προτίμηση. Θα δούμε. ”

Η Liverpool περιμένει την αυριανή κλήρωση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com