Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τελικά, είναι καλός αυτός ο Van Dijk;

Τελικά, είναι καλός αυτός ο Van Dijk;

O Virgil Van Dijk δύσκολα θα είχε τόση προβολή ως άνθρωπος σε άλλο διάστημα της προσωπικής του και επαγγελματικής του ζωής όση είχε την περίοδο που ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στη Liverpool. Ήταν ένα πρόσωπο για το οποίο μιλούσαν όλοι, εκτός και εντός Αγγλίας.

Θα πει κάποιος πως αυτόματα θα συνέβαινε κάτι τέτοιο από τη στιγμή που δόθηκε ένα αμύθητο πόσο για κεντρικό αμυντικό που δεν είχε προηγούμενο. Και όχι απλά για έναν κεντρικό αμυντικό αλλά για έναν κεντρικό αμυντικό της Southampton που είχε να παίξει σε τοπ ανταγωνιστικό επίπεδο περίπου ένα χρόνο λόγω τραυματισμού. Δύο επιχειρήματα που έκαναν πολλούς να βιαστούν και να χλευάσουν τον Klopp για την επιλογή του να μην αποκτήσει ΚΑΝΈΝΑΝ άλλο κεντρικό αμυντικό μέχρι να βεβαιωθεί ότι ο Ολλανδός δεν θα μπορούσε να γίνει για κανένα λόγο κάτοικος Merseyside.

Κάποιους μήνες πριν ο VVD αφήσει το Southampton, o Claude Puel είχε δηλώσει πως στις προπονήσεις της Southampton έβλεπε τον πιο πλήρη αμυντικό του κόσμου. Μια δήλωση που είχε περάσει στα ψιλά από όλους. Πλέον όμως δεν περνά στα ψιλά. Ο Γάλλος τεχνικός είχε δίκιο. Και ο Klopp είχε δίκιο να περιμένει. Και μάλλον γελά όταν σκέφτεται τι έλεγε ο κάθε γνωστής ή μάγκας του πληκτρολογίου και της tabloid εφημερίδας ή site.

Ο Ολλανδός έχει τα ΠΆΝΤΑ. Ύψος, τεράστια μυική δύναμη, άπλωμα μπάλας με essence Ολλανδού δεκαριού και όχι στόπερ, 50αρα μπαλιά που είχαμε να δούμε από εποχές Alonso και Gerrard, ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι, γρήγορος στα πόδια πάρα το σουλούπι του, φωνή αρχηγού, παρουσία που τρομάζει. Για αυτό και κόστισε τόσα χρήματα. Η παρουσία του εμπνέει, παρέχει ασφάλεια και ενισχύει ασύλληπτα την ομάδα της Liverpool. Το καλύτερο μέτρο κρίσης μιας επιτυχημένης ή αποτυχημένης μεταγραφικής κίνησης είναι ο χρόνος και οι.. κωλοτούμπες των φωτεινών παντογνωστών και από αυτές έχουμε μπόλικες άρα μάλλον κάτι πάει καλά. Όχι, λάθος. Δεν πάει κάτι απλά καλά. Τα 75 εκατομμύρια λίρες μοιάζουν κάτι παραπάνω από well spent. Μοιάζουν με ευκαιρία ή «και λίγα τους δώσαμε!». Αλήθεια, πόσο πιθανό είναι να βρεις αμυντικό που στην ταχύτητα και τον ανταγωνισμό του επιπέδου της Premier League δεν θα έχει δεχτεί ούτε μια ντρίμπλα από αντίπαλο παίκτη; Ελάχιστα πιθανό αλλά εμείς έχουμε τον VVD. Και πλέον, αυτή τη στιγμή, είναι ο πιο ολοκληρωμένος αμυντικός όλου του πλανήτη. Το μόνο που μένει είναι να κερδίσει η ομάδα του κάποιους τίτλους για να φύγουν από την εξίσωση τα τελευταία μαύρα συννεφάκια όσων διαφωνούν. Αλλά να είστε σίγουροι θα έρθουν και αυτοί. Τελικά μάλλον είναι πολύ καλός αυτός ο Ολλανδός. Τι, όχι;

Υ. Γ: Watch him defend and we will watch him score, he is as calm you like, Virgil Van Dijk!

Ο Van Dijk πανηγυρίζει μαζί με τον Firmino!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com