Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μεγάλη νίκη-πρόκριση μέσα στο Μόναχο για τη Liverpool!

Μεγάλη νίκη-πρόκριση μέσα στο Μόναχο για τη Liverpool!

Ήταν μια τεράστια πρόκριση μέσα στο Μόναχο για τη Liverpool! Τίποτα δεν σταματάει τη μεγάλη Liverpool! Η ομάδα του Klopp άλωσε την Allianz Arena με δύο γκολ του Mane και ένα του van Dijk και πέρασε στα προημιτελικά του Champions League.

Α’ Ημίχρονο: Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Jürgen Klopp παρέταξε ενδεκάδα με μια έκπληξη. Στον πάγκο έμεινε ο Fabinho και στο αρχικό σχήμα βρέθηκε ο Milner. Καθόλου καλά δεν ξεκίνησε ο αγώνας για τη Liverpool, καθώς μόλις στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης προέκυψε τραυματισμός για τον αρχηγό των Reds, Jordan Henderson. Ο Fabinho πήρε τη θέση του στο 13ο λεπτό. Χωρίς κάποια σπουδαία στιγμή κύλησε το πρώτο 20λεπτο, αλλά ο Firmino απείλησε στο 24’ την εστία του Neuer με ένα καλό σουτ και μόλις δύο λεπτά αργότερα οι Reds άνοιξαν το σκορ! Με ποιον άλλον; Τον πρωταγωνιστή των τελευταίων εβδομάδων, Sadio Mane! Ο Σεναγαλέζος έλαβε μια εξαιρετική πάσα από τον Van Dijk, άδειασε με εκπληκτική προσποίηση τον Neuer και τελειώσε με υποδειγματικό τρόπο τελείωσε τη φάση και έγραψε το 0-1. Κόντρα στο δεύτερο γκολ έφτασαν οι Reds στο 34’ με τον Robertson, αλλά ο Γερμανός keeper έκανε μια εκπληκτική επέμβαση και 5 λεπτά αργότερα οι Βαυαροί βρήκαν την ισοφάριση με αυτογκόλ του Joel Matip. Ο Gnabry έκανε ένα καλό γύρισμα στην περιοχή και ο Καμερούνεζος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Alisson. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας μπλόκαρε σταθερά ένα φάουλ του Alaba. Το πρώτο 45λεπτο έληξε με ένα χαμένο τετ α τετ από τον Lewandowski. Ο Πολωνός ήταν σε ξεκάθαρη θέση οφσάιντ.

Β’ Ημίχρονο: Οι Reds είχαν την πρώτη στιγμή και στην επανάληψη. Ένα σουτ του Mo Salah από το ύψος της περιοχής το απομάκρυνε εύκολα ο Neuer στο 49’. Ο Gnabry έκανε μια σέντρα παρόμοια με αυτή της ισοφάρισης, αλλά ο Lewandowski δεν πρόλαβε την μπάλα στο 55’. Οι Reds δεν δεχόντουσαν πίεση από την Bayern, η οποία ήθελε γκολ και ήταν αυτοί που βρήκαν το δεύτερο! Ο Alexander-Arnold με τα κόρνερ του, το πρώτο απομάκρυνε δύσκολα ο Neuer, το δεύτερο όμως βρήκε τον Virgil van Dijk και ο Ολλανδός την έστειλε τα δίχτυα και έκανε το 1-2 για τη Liverpool! Η ομάδα του Klopp απείλησε την εστία των Γερμανών και με ένα ακόμη κόρνερ μερικά λεπτά αργότερα, όταν Firmino και Mane έπαιξαν ουσιαστικά βόλεϊ με κεφαλιές εντός περιοχή. Πολύ κοντά στο 1-3 έφτασε ο Mo Salah στο 75’, όταν και πέρασε όσους βρήκε μπροστά του, αλλά δεν έπιασε καλά το σουτ. Μια μακρινή προσπάθεια του Firmino μπλόκαρε ο Neuer στο 80’. Ο Renato Sanches πέρασε στο γήπεδο για την Bayern στο 78’ και επιχείρησε ένα άστοχο σουτ στο 83ο λεπτό. Αμέσως μετά ο Klopp πέρασε τον Origi στο παιχνίδι αντί του Firmino και ένα λεπτό αργότερα ήρθε το 1-3! Ο Βέλγος (Origi) άνοιξε την μπάλα στον Salah, ο Αιγύπτιος σέντραρε και ο Mane ήταν ξανά στο σωστό σημείο, με αποτέλεσμα να γράψει το 1-3 με κεφαλιά. Ο Adam Lallana πάτησε Allianz Arena στο 87’, όταν πέρασε στη θέση του Milner. Κάρτα δέχθηκε ο Andrew Robertson στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και δεν θα παίξει στο πρώτο ματς των προημιτελικών. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Alisson, Van Dijk, Matip, Robertson, Alexander-Arnold, Henderson (13’ Fabinho), Milner (87’ Lallana), Wijnaldum, Salah, Mane, Firmino (83’ Origi).

Bayern Munich: Neuer, Sule, Hummels, Rafinha, Alaba, Javi Martinez, James, Thiago, Ribery, Gnabry, Lewandowski.

Οι Reds άλωσαν και το Μόναχο!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com