Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η στάση της Liverpool για το θέμα του Karius

Η στάση της Liverpool για το θέμα του Karius

Πολλές και διάφορες εξελίξεις έχουν σημειωθεί τις τελευταίες ώρες γύρω από το θέμα του Loris Karius και τον δανεισμό του στην Besiktas.

Πρώτα ήρθαν οι δηλώσεις του προπονητή του Τουρκικού συλλόγου, Senol Gunes και έπειτα η αποκάλυψη, ότι ο Γερμανός δεν έχει πληρωθεί τους τελευταίους 4 μήνες από την ομάδα και ζήτησε ήδη την βοήθεια της FIFA, προκειμένου να πάρει τα χρήματά του.

Η Liverpool είναι ενήμερη για όλες τις εξελίξεις και σε κάθε περίπτωση στηρίζει τον παίκτη της. Βρίσκεται σε επαφή και με τον Loris και με όλους τους δανεικούς της.

Οι Reds θεωρούν εντελώς λάθος και την συμπεριφορά και την στάση της Besiktas, όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν έρθει σε επαφή με την Τουρκική ομάδα για την διακοπή του δανεισμού του Karius.

Οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν πως οι πρώην πρωταθλητές Τουρκίας δεν έχουν φερθεί επαγγελματικά στον Γερμανό keeper και θα περιμένουν την απόφαση της FIFA για τα χρήματα που δικαιούται ο παίκτης.

Τον περασμένο Αύγουστο, όταν οι δύο ομάδες συμφώνησαν για τον δανεισμό του δεν συμπεριέλαβαν ρήτρα διακοπής δανεισμού, όμως το μέλλον του στο Vodafone Park μόνο ως αβέβαιο μπορεί να χαρακτηριστεί μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τα λεγόμενα του Senol Gunes.

Δεν συνηθίζεται εξάλλου ένας προπονητής να κάνει τέτοιου είδους δηλώσεις για παίκτη του και αυτό έχει προβληματίσει τη Liverpool.

Αβέβαιο το μέλλον του Karius.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com