Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η ενημέρωση του Klopp για τον τραυματισμό του Chamberlain

Η ενημέρωση του Klopp για τον τραυματισμό του Chamberlain

Την επιστροφή του στα γήπεδα πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή ο Alex Oxlade-Chamberlain, ωστόσο δεν ολοκλήρωσε τον αγώνα και ούτε το πρώτο ημίχρονο, διότι αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε από την Christie-Davies.

Ο Jürgen Klopp παραχώρησε δηλώσεις το απόγευμα της Δευτέρας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και μας ενημέρωσε για την κατάσταση του Ox: 

“ Το πρόβλημά του δεν αποτελούσε έκπληξη. Είναι φυσιολογικό. Τα καλά νέα είναι πως το γόνατό του είναι καλά και δεν υπέστη κάποια ζημιά. Αυτό μας ενδιαφέρει. Οι αγώνες είναι πολύ διαφορετικοί από τις προπονήσεις και γι’ αυτό ένιωσε ένα μικρό μυϊκό πρόβλημα. Ευτυχώς όμως κινηθήκαμε έξυπνα και τον αντικαταστήσαμε νωρίς. Πέρασε εκτός μόλις 5 λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Τόσο θέλαμε να παίξει, ένα ημίχρονο. ” Είπε ο Klopp.

“ Το έχουμε τονίσει πολλές φορές και θα το κάνουμε ξανά. Χρειάζεται χρόνο και είναι λογικό. Στις προπονήσεις όμως δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Όποτε με ρωτάνε πάντα λέω την αλήθεια για τον Ox. ”

“ Όλοι αγαπάμε τον Ox. Είναι γνωστό αυτό και είναι πολύ καλό, αλλά πρέπει να διαβεβαιώσουμε πως θα είναι έτοιμος για τα μεγάλα παιχνίδια και για να συμβεί αυτό χρειάζεται χρόνος. Αυτό είναι όλο. Όλα πάνε καλά μέχρι στιγμής. ”

Ο Alex Oxlade-Chamberlain στο παιχνίδι της Παρασκευής κόντρα στην Derby County.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com