Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil van Dijk: «Θα είμαι έτοιμος για τον Lewandowski!»

Virgil van Dijk: «Θα είμαι έτοιμος για τον Lewandowski!»

Ο Virgil van Dijk θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τη Bayern Μονάχου το βράδυ της Τετάρτης, και μίλησε στο site της UEFA για αυτό.

Ο ολλανδικός βράχος της άμυνας της Liverpool απουσίαζε από το παιχνίδι με τους Γερμανούς στο Anfield. Επιπλέον, δεν έχει παίξει με την εθνική ομάδα της χώρας του εναντίον της Πολωνίας, συνεπώς μεθαύριο θα βρεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τον βασικό επιθετικό της Bayern, Robert Lewandowski.

Ας δούμε τι ακριβώς δήλωσε ο VvD εν όψει της συγκεκριμένης ατομικής σύγκρουσης, αλλά και γενικά για την εμπειρία του να είσαι μέλος μίας ομάδας όπως η Liverpool:

«Πάντα χρειάζεται να έχεις επίγνωση των δυνατοτήτων του επιθετικού πού καλείσαι να αντιμετωπίσεις, και εγώ πάντα την έχω, όμως μερικές φορές πρέπει να είσαι έξυπνος και παραπάνω από 100% έτοιμος για οτιδήποτε μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια του αγώνα.»

«Αν (ο αντίπαλος επιθετικός) προσπαθήσει να τρέξει προς το μέρος σου, ή να σε προσπεράσει, πρέπει να είσαι έτοιμος και για αυτό. Δεν πρέπει να δίνεις καμία ευκαιρία σε τέτοιους επιθετικούς, γιατί θα σε τιμωρήσουν και θα σκοράρουν.»

Τέλος, ο Virgil αναφέρθηκε και και στα συναισθήματα υπάρχουν στον ίδιο, αλλά και γενικά σε έναν παίκτη πού αγωνίζεται για λογαριασμό της Liverpool:

«Πάντα υπάρχει πίεση στις μεγάλες ομάδες. Προσωπικά προτιμώ να παίζω με πίεση, παρά χωρίς.»

«Είμαι πολύ περήφανος πού παίζω για όλους αυτούς τους οπαδούς, για τον προπονητή, με αυτούς τους φανταστικούς συμπαίκτες, και πού φοράω τη φανέλα σε κάθε παιχνίδι.»

«Είναι πάντα καλό να παίζεις με πίεση, και μου αρέσει να αγωνίζομαι έτσι.»

Ο Virgil van Dijk θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τον Robert Lewandowski, πιθανότατα φορώντας αυτή τη φανέλα.
Ο Virgil van Dijk θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τον Robert Lewandowski, πιθανότατα φορώντας αυτή τη φανέλα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com