Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Δεν μας βοηθάει η Premier League ”

Klopp: “ Δεν μας βοηθάει η Premier League ”

Απογοητευμένος με το πρόγραμμα της Premier League δήλωσε ο προπονητής της Liverpool, Jürgen Klopp.

Οι Reds υποδέχονται σήμερα (10/3) στις 14:00 το μεσημέρι στο Anfield την Burnley και το βράδυ της Τετάρτης θα αντιμετωπίσουν την Bayern Munich στην Allianz Arena για το δεύτερο σκέλος της φάσης των 16 του Uefa Champions League. Δηλαδή η Liverpool έχει ένα ταξίδι μπροστά της και πολύ δύσκολα θα καταφέρει να προπονηθεί ξανά σε φουλ ρυθμούς πριν την δεύτερη κόντρα με τους Βαυαρούς.

“ Δεν νομίζω πως κανένας στην Premier League ασχολείται με τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των ομάδων. Δεν τους ενδιαφέρει. Ο Pochettino ανέφερε πριν το παιχνίδι με την Dortmund, πως η Dortmund είχε περισσότερες μέρες ξεκούρασης, οπότε και ένα πλεονέκτημα και το είπα και εγώ στη φάση των ομίλων. Τότε όλοι νόμιζαν πως ψάχνω για δικαιολογίες, τελικά όμως δεν είναι έτσι. ” Δήλωσε ο Jürgen Klopp.

“ Τώρα είναι Κυριακή και έχουμε αγώνα. Την Δευτέρα έχουμε ρεπό και την Τρίτη κανονικά θα έπρεπε να προπονηθούμε στο γήπεδο του αντιπάλου, όπως συνήθως συμβαίνει και την Τετάρτη ένα απλό ξεμούδιασμα το πρωί. Εμείς όμως δεν θα το κάνουμε έτσι. ” Πρόσθεσε ο Γερμανός.

“ Θα προπονηθούμε εδώ (Melwood) και το πρωί της Τρίτης, αλλά θα είναι μόλις η δεύτερη μέρα μετά το παιχνίδι με την Burnley, οπότε ίσως δεν έχουμε όλους τους παίκτες διαθέσιμους. ”

“ Πρέπει να το αποδεχτούμε, αλλά κάποιος πρέπει να την σκεφτεί αυτή την κατάσταση. ”

Απογοητευμένος με την Premier League ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com