Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Όλοι νιώθουμε την ατμόσφαιρα του Anfield»

Robertson: «Όλοι νιώθουμε την ατμόσφαιρα του Anfield»

Οι «κόκκινοι» φιλοξενούν σήμερα Κυριακή την Burnley, και ο Andy Robertson παραχώρησε δηλώσεις εν όψει της αναμέτρησης με τους Clarets.

Παίκτες και οπαδοί συνάμα έχουν πολλές φορές σημειώσει την επιρροή που ασκεί η δυναμική παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο, κάτι που φάνηκε ιδιαίτερα στα νικηφόρα ματς με τις Bournemouth και Watford στην έδρα των Reds. Και καθώς σήμερα αναζητούνται επιτακτικά οι τρεις βαθμοί της νίκης, ο αριστερός μπακ της Liverpοol κατέδειξε τη σημασία της αντίδρασης που παρέχουν οι οπαδοί στη δράση του παιχνιδιού ιδίως σε αναμετρήσεις όπως αυτή ..μέρα μεσημέρι.

Ο Robertson επίσης σχολίασε αναφορικά στο ματς με την Bournemouth στο The Anfield Wrap:

«Όλοι οι παίκτες κατάλαβαν μετά τη λήξη του ματς ότι εκείνη η ατμόσφαιρα έκανε τη μεγάλη διαφορά στο παιχνίδι ακόμα και από τη στιγμή που βγήκαν για ζέσταμα. Απλά υπήρχαν πάρα πολλοί οπαδοί στις κερκίδες εκείνη την μέρα. Ένα τέτοιο κλίμα εύκολα δημιουργείται στα «σοβαρά» παιχνίδια όπως με την Manchester United ή την Everton, ή στο Champions League αλλά έχει την ίδια αξία και για τα υπόλοιπα.»

Και συνέχισε σημειώνοντας:

«Έχουμε ακόμα μόνο εννέα παιχνίδια και τα μισά από αυτά στο σπίτι μας…οπότε αν μπορούμε να δημιουργήσουμε ξανά τέτοια ατμόσφαιρα στο γήπεδο θα δώσει έστω μια μικρή ώθηση στους παίκτες μου και θα διατηρήσει ψηλά την ψυχολογία τους. Φυσικά εμείς έχουμε την υποχρέωση να ανταποκριθούμε σε αυτό όπως συνέβη με τα ματς των Bournemouth και Watford όπου στο δεύτερο σίγουρα βοήθησε και το γρήγορο γκολ, αλά αν μας έχουν απομείνει μόνο πέντε εντός έδρας παιχνίδια γιατί να μην βάλουμε στο παιχνίδι και τον παράγοντα «κόσμο» να δουλέψει για εμάς.»

Αυτές ήταν οι δηλώσεις του Andy Robertson για την ατμόσφαιρα του Anfield και το παιχνίδι με τη Burnley.
Αυτές ήταν οι δηλώσεις του Andy Robertson για την ατμόσφαιρα του Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com