Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: “ Θα επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις ”

Mane: “ Θα επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις ”

Στο πρώτο μέρος των δηλώσεών του στο World Soccer ο Sadio Mane μίλησε για τον μεγάλο στόχο του με την ομάδα και για τον προπονητή των Reds, Jürgen Klopp και την σπουδαία δουλειά που έχει κάνει στον σύλλογο.

Στο δεύτερο ο διεθνής επιθετικός μίλησε για την τωρινή φόρμα της ομάδας και διαβεβαίωσε πως η Liverpool θα επιστρέψει σύντομα στις καλές εμφανίσεις και θα παίξει ξανά όμορφο ποδόσφαιρο.

“ Γνωρίζουμε πως δεν αρχίσαμε την σεζόν, όπως κλείσαμε την περσινή. Με εξίσου καλές εμφανίσεις, όμως στη συνέχεια πραγματοποιήσαμε αρκετά καλές. Ακόμη όμως δεν έχουμε φτάσει τις περσινές μας και έχει η απόδοσή μας τον τελευταίο καιρό. Ελπίζουμε να επιστρέψουμε πολύ σύντομα στις καλές εμφανίσεις. ” Είπε ο Sadio Mane.

“ Όλοι θέλουμε να πετύχουμε κάτι πολύ σπουδαίο με τον σύλλογο και να αφήσουμε τα ονόματά μας στην ιστορία της ομάδας. Να είναι η φετινή σεζόν η αρχή κάτι ξεχωριστού. ”

Ο Mane επίσης εξήγησε πως δεν υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα στην επιθετική τριάδα των Reds: 

“ Τα media μπορεί να πιστεύουν ότι υπάρχει και να θέλουν να υπάρχει. Όμως εγώ μιλάω ειλικρινά και τονίζω πως δεν υπάρχει. Πιστεύω πως αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Συνεργαζόμαστε όλοι μαζί και θέλουμε το καλό της Liverpool. ”

Κανένα πρόβλημα μεταξύ Mane, Salah και Firmino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com