Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν προπονήθηκε χθες, αλλά ελπίζει για Burnley ο Lovren!

Δεν προπονήθηκε χθες, αλλά ελπίζει για Burnley ο Lovren!

Επιτέλους καλά νέα όσο αφορά τον τραυματισμό του Dejan Lovren, καθώς ο κεντρικός αμυντικός των Reds ελπίζει να προλάβει τον αγώνα της Κυριακής (10/3) με την Burnley στο Anfield.

Ο Κροάτης διεθνής έχει να αγωνιστεί από τις 7 Ιανουαρίου και την αναμέτρηση του FA Cup με τη Wolves, δηλαδή εδώ και ακριβώς 2 μήνες. Δεν κατάφερε ούτε χθες να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα στο Melwood, όμως σήμερα αναμένεται να προσπαθήσει να βγάλει το πρόγραμμα των Reds και ελπίζει να τεθεί στη διάθεση του Jürgen Klopp για το ματς της Κυριακής.

Πάντως, ακόμη και αν καταφέρει να βρεθεί στην αποστολή, δύσκολα θα ξεκινήσει. Ο Virgil Van Dijk συνεργάζεται άψογα με τον Joel Matip και ο Γερμανός τεχνικός της Liverpool δεν θα προχωρήσει σε κάποια αλλαγή όσο αφορά το αρχικό σχήμα.

Από την χθεσινή απογευματινή προπόνηση έλειψαν και οι James Milner και Alberto Moreno. Ο Άγγλος μέσος αντιμετωπίζει ένα μικρό μυϊκό πρόβλημα.

Εκτός παρέμεινε και ο Joe Gomez, ο οποίος αναμένεται να επανέλθει στις προπονήσεις τη επόμενη εβδομάδα, ενώ ο Alex Oxlade-Chamberlain και ο Rhian Brewster μέρα με τη μέρα ανεβάζουν στροφές.

Ο Klopp με τον Lovren στην τελευταία εμφάνιση του Κροάτη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com