Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η υπόσχεση του Van Dijk για το ντέρμπι με την Everton

Η υπόσχεση του Van Dijk για το ντέρμπι με την Everton

Μεγάλη μέρα η αυριανή για τη Liverpool και μάλιστα μέρα για Merseyside derby στο Goodison Park κόντρα στην Everton για την 29η αγωνιστική της Premier League. Ο Virgil Van Dijk μίλησε για το παιχνίδι και έδωσε την δική του υπόσχεση μέσω της Liverpool Echo.

Ο Ολλανδός στόπερ τόνισε πως οι Reds θα τα δώσουν όλα, για να πάρουν την νίκη στην έδρα των Toffees.

“ Είναι ένας αγώνας, τον οποίο μπορούν να τον κερδίσουν και οι δύο ομάδες. Έτσι είναι τα ντέρμπι συνήθως. Αρκετές φορές τα κερδίζει εκείνος που τα θέλει περισσότερο. ” Δήλωσε ο Van Dijk.

“ Βρισκόμαστε σε καλύτερη βαθμολογική θέση και σίγουρα είμαστε η ομάδα που το θέλει περισσότερο και πρέπει να το δείξουμε και στον αγωνιστικό χώρο. Θα είναι ένα ματς γεμάτο πάθος και εμείς θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι, όπως κάνουμε και όλη την χρονιά. Θα είναι δύσκολο και το γνωρίζουμε. Παίζουμε κόντρα σε μια καλή ομάδα, όμως αν βρεθούμε σε καλή μέρα μπορούμε να πάρουμε την νίκη. ” Πρόσθεσε ο σκόρερ του αγώνα με την Watford.

“ Τα ντέρμπι πάντα είναι ξεχωριστά και έχουν πολύ καλή ατμόσφαιρα. Το είχα βιώσει και στην Σκωτία με το Old Firm (Celtic-Rangers). Η ατμόσφαιρα σου δίνει έξτρα κίνητρο και εμείς θα προσπαθήσουμε να δείξουμε την ποιότητά μας και να πάρουμε τον αγώνα. Θα κάνουμε τα πάντα για την νίκη. ”

Έτοιμος για τον αυριανό αγώνα ο Van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com