Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: “ Θα είναι μια μάχη το derby της Κυριακής ”

Wijnaldum: “ Θα είναι μια μάχη το derby της Κυριακής ”

Οι δύο Ολλανδοί, Gini Wijnaldum και Virgil van Dijk, ήταν μεταξύ των παικτών πού επέστρεψαν σήμερα το πρωί στο Melwood.

Μια πολύ μεγάλη και μια πολύ σημαντική νίκη πέτυχε χθες το βράδυ η Liverpool επί της Watford, αλλά η ομάδα έχει αρχίσει ήδη να προετοιμάζεται για το Merseyside derby της Κυριακής κόντρα στην Everton. Για τον αγώνα μίλησε ο Gini Wijnaldum στο Sky Sports.

“ Περιμένω να γίνει μια μεγάλη μάχη στο derby της Κυριακής. Την τελευταία φορά ήταν ένας καλός αγώνας και καταφέραμε να πάρουμε την νίκη. Έχουν μια πολύ καλή ομάδα και σίγουρα καλύτερη από τα προηγούμενα χρόνια. ” Είπε ο Gini Wijnaldum.

“ Δεν περιμένω να έχουν μικρότερο κίνητρο από την τελευταία φορά. Θα έχουν σίγουρα μεγαλύτερο και θα θέλουν πολύ την νίκη. Περιμένω ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. ”

“ Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και δεν θα είναι ίδιο με το ματς του πρώτου γύρου. Είχαν ένα άσχημο σερί, αλλά όλα μπορούν να αλλάξουν με ένα θετικό αποτέλεσμα και αυτό θα προσπαθήσουν να κάνουν. ”

Ο Wijnaldum ρωτήθηκε και για την ατμόσφαιρα του Goodison Park: 

“ Θα είναι σίγουρα μια όμορφη ατμόσφαιρα και θα μας δώσει μεγαλύτερη ώθηση, για να κερδίσουμε εκεί. Στην πρώτη μου σεζόν στην ομάδα τους κερδίσαμε εκεί. ”

“ Είναι ένα derby και οι οπαδοί πάντα περιμένουν πολλά από τους παίκτες της ομάδας τους. Η ατμόσφαιρα είναι διαφορετική από τα υπόλοιπα παιχνίδια. Πρέπει να το απολαύσουμε και να πάρουμε την νίκη. ”

Για το μεγάλο παιχνίδι με την Everton μίλησε ο Gini Wijnaldum.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com