Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp εξήγησε γιατί έπαιξε ο Milner και όχι ο Trent

Ο Klopp εξήγησε γιατί έπαιξε ο Milner και όχι ο Trent

Μια και μοναδική έκπληξη είχε η χθεσινή ενδεκάδα που επέλεξε ο Jürgen Klopp για τον αγώνα κόντρα στην Manchester United και αυτή ήταν η απουσία του Trent Alexander-Arnold και η παρουσία του James Milner.

Ο Γερμανός προπονητής επέλεξε να ξεκινήσει με τον 33χρονο Άγγλο ως δεξί μπακ και να μην χρησιμοποιήσει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι τον Trent, που προερχόταν από τραυματισμό.

“ Η επιλογή έγινε επειδή ο Trent ήταν τραυματίας και ήταν εκτός για ένα χρονικό διάστημα. Έπαιξε στο παιχνίδι με την Bayern και έχουμε άλλα δύο παιχνίδια τις επόμενες μέρες. ” Είπε ο Klopp για την επιλογή του και συνέχισε:

“ Δεν μου αρέσει και πολύ να σκέφτομαι για τα επόμενα παιχνίδια, αλλά είναι η πρώτη φορά μέσα στη σεζόν που μπορούσαμε να πάρουμε αυτή την απόφαση και να ξεκινήσουμε με τον Milly. Τον Trent θα τον χρειαστούμε πάρα πολύ μέσα στις επόμενες εβδομάδες και για παράδειγμα μπορώ να μην τον χρησιμοποιήσω και την Τετάρτη και να αγωνιστούμε ξανά με τον Milner. Μας βοηθάει πολύ αυτό. ”

Πάντως ο Trent Alexander-Arnold αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο στον αγώνα του Champions League με την Bayern Munich και δεν ένιωσε την παραμικρή ενόχληση. Στο μεθαυριανό παιχνίδι με την Watford κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.

Ο Milner αγωνίστηκε ως δεξί μπακ για τη Liverpool.ι
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com