Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alexander-Arnold: “ Θα χρησιμοποιήσω το περσινό παιχνίδι ως κίνητρο ”

Alexander-Arnold: “ Θα χρησιμοποιήσω το περσινό παιχνίδι ως κίνητρο ”

Με 2-1 είχα ηττήθει στον περσινό αγώνα του Old Trafford η Liverpool και ο Trent Alexander-Arnold δεν είχε πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση με αποτέλεσμα να καταφέρει να σκοράρει ο Marcus Rashford δύο γκολ από την αριστερή πλευρά και ουσιαστικά να διαμορφώσει το αποτέλεσμα.

Ο δεξιός οπισθοφύλακας των Reds μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής και τόνισε πως θα χρησιμοποιήσει την περσινή του εμφάνιση ως κίνητρο και θα προσπαθήσει να παίξει καλύτερα στον αυριανό αγώνα.

“ Ακόμα προσπαθώ να μαθαίνω. Κοιτάζω τα πιο δύσκολα παιχνίδια. Βλέπω όσα έκανα λάθος και όσα δεν έκανα καθόλου σε αυτά τα παιχνίδια και προσπαθώ να τα βελτιώνω. ” Είπε ο Alexander-Arnold.

“ Το περσινό παιχνίδι με την United ήταν σίγουρα ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που είχα. Δεν το αφήνω να με πάρει από κάτω και θα το χρησιμοποιήσω ως κίνητρο, προκειμένου να παρουσιαστώ βελτιωμένος στον φετινό αγώνα. Δεν θέλω να συμβεί ξανά κάτι παρόμοιο. ”

“ Το πιο βασικό από όσα έμαθα είναι να κοιτάξω ξανά τα πιο απλά πράγματα και να μην σκέφτομαι, ότι δεν είμαι αρκετά καλός γι’ αυτό το επίπεδο. ” Δήλωσε ο Trent.

Για τον φίλο του και προσωπικό αντίπαλο, Marcus Rashford είπε: 

“ Πιστεύω πως είναι ένας πολύ σπουδαίος παίκτης. Δεν ξέρω αν είναι αυτή τη στιγμή στους κορυφαίους του κόσμου, αλλά σίγουρα θα μπορεί ανήκει στους καλύτερους παίκτες του κόσμου στο μέλλον. ”

“ Έχει μεγάλο ταλέντο και αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό. Είναι ένας φανταστικός παίκτης και έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Βρίσκεται σε καλή φόρμα και είμαι σίγουρος, πως θα την διατηρήσει. Θα είναι μια καλή εναντίον του το παιχνίδι της Κυριακής. ”

Θα αντιμετωπίσει ξανά τον Rashford ο Trent Alexander-Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com