Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Vidic: “ Δεν θα χώραγε στην United ο Van Dijk ”

Vidic: “ Δεν θα χώραγε στην United ο Van Dijk ”

Μόνο μια μέρα έμεινε για το πολύ μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε Liverpool και Manchester United και οι άνθρωποι των δύο ομάδων κάνουν τις τελευταίες τους δηλώσεις. Σείρα ήταν του Nemajic Vidic να μιλήσει και να σταθεί στον κεντρικό αμυντικό των Reds, Virgil Van Dijk.

Ο πρώην παίκτης της Manchester United ισχυρίστηκε πως ο Ολλανδός αμυντικός δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί στην αρχική ενδεκάδα των Red Devils.

“ Θεωρώ πως συνολικά έχουμε μια καλή άμυνα. Αυτό το έλεγα και όταν δεν κάναμε καλά παιχνίδια. Άμα κοιτάξετε τις άλλες ομάδες, θα δείτε ότι δεν έχουν καλύτερους αμυντικούς από εμάς. Δεν θα ήθελα κανέναν αμυντικό από τη Liverpool ή από την Chelsea.” Δήλωσε ο Vidic.

Όπως είναι λογικό αμέσως μετά ρωτήθηκε για τον Van Dijk:

“ Πιστεύω πως κάνει καλή δουλειά. Είναι αρκετά δυνατός, είναι γρήγορος και έχει επιβλητική παρουσιά στον αγωνιστικό χώρο. Είναι καλός αμυντικός, κορυφαίος αμυντικός. Αλλά αυτό φαίνεται, γιατί πηγαίνει πολύ καλά η ομάδα. Δεν νομίζω όμως πως θα χώραγε στην Manchester United. ”

“ Ξέρω τι λέω και γιατί το λέω αυτό. Όταν έπαιζα στην Manchester United και τα πηγαίναμε καλά, όταν σκοράραμε και παίρναμε αποτελέσματα, όλοι μίλαγαν για εμάς. Όλοι έλεγαν πόσο καλή ομάδα έχουμε και πόσο καλοί παίκτες είμαστε. Γι’ αυτό μαρέσει να πιστεύω πως έχουμε καλούς παίκτες και καλούς αμυντικούς. ”

Είχε περάσει δύσκολα εκείνο το απόγευμα ο Vidic…
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com