Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp μίλησε για τον Sir Alex Ferguson

Ο Klopp μίλησε για τον Sir Alex Ferguson

Κάτι περισσότερο από 24 ώρες έχουν απομείνει το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε Liverpool και Manchester United και ο Jürgen Klopp ρωτήθηκε για τον πρώην προπονητή των Red Devils, Sir Alex Ferguson.

Ο Ferguson παρέμεινε 26 χρόνια στην United και κατέκτησε 13 πρωταθλήματα, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει τα Ευρωπαϊκά τρόπαια των Reds.

“ Είναι ένας από τους μεγαλύτερους προπονητές στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αν όχι ο μεγαλύτερος. Αρκεί μόνο να κοιτάξεις όσα έχει καταφέρει με την United και τους τίτλους, που έχει κατακτήσει από την ημέρα που ήρθε στην ομάδα. ”

“ Εγώ πάντα τον θαύμαζα, αυτή είναι η αλήθεια. Δεν ξέρω όμως πως θα ήταν, αν ήμουν και εγώ 20 χρόνια στη Liverpool και τον είχα αντίπαλο. Θα ήταν μια σπουδαία μάχη. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

“ Είμαι σίγουρος, πως όταν ήταν προπονητής δεν ήθελε να είναι επιτυχημένη η Liverpool. Ίσως ακόμα και τώρα δεν θέλει να έχουμε επιτυχίες, αλλά ξέρω πως έχει δηλώσει πολλές φορές, πως του αρέσει η δουλειά που κάνουμε στην ομάδα. ”

Ο Klopp αναφέρθηκε και στην πρώτη τους συνάντηση: 

“ Είναι ένας φανταστικός άνθρωπος και τον έχω συναντήσει. Η πρώτη φορά ήταν στη Nyon σε μια συνάντηση για τους προπονητές του Champions League. Ήμασταν στο ξενοδοχείο και δεν έβλεπα κανέναν, ρώτησα αν είναι κανένας προπονητής εδώ και μου είπαν πως είναι ο Sir Alex Ferguson στον χώρο του πρωινού. ”

“ Κάθισα και μίλησα μαζί του, αλλά τα αγγλικά μου δεν ήταν πολύ καλά τότε και για την πρώτη μισή ώρα δεν καταλάβαινα πολλά από όσα έλεγε. Προσπάθησα να είμαι φιλικός μαζί του και πιστεύω σταδιακά το πέτυχα. Τον σέβομαι πολύ. ”

Ο Klopp ρωτήθηκε για τον Ferguson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com