Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Οι απαιτήσεις στη Liverpool είναι πάντα υψηλές ”

Klopp: “ Οι απαιτήσεις στη Liverpool είναι πάντα υψηλές ”

Την Κυριακή η Liverpool αντιμετωπίζει την Manchester United στο Old Trafford και ο Jürgen Klopp παραχώρησε συνέντευξη στο Sky Sports, στην οποία μίλησε για το μεγάλο παιχνίδι, την μάχη για την κατάκτηση του τίτλου και τις απαιτήσεις που υπάρχουν στην ομάδα.

“ Αυτή τη στιγμή υποτίθεται πως όλες οι άλλες ομάδες έχουν ένα προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου, εκτός εμάς! Η City έχει γιατί είναι η City. Η Tottenham, διότι βρίσκεται πίσω και μας κυνηγάει και μόνο εμείς δεν έχουμε και πρέπει να αντιμετωπίσουμε την United την Κυριακή. ”

“ Έτσι σκέφτεται ο κόσμος και αυτό πιστεύει. Δεν είναι έτσι όμως τα πράγματα. Τίποτα δεν θα κριθεί αυτή την εβδομάδα και ούτε την επόμενη. Έχουμε χτίσει μια καλή ομάδα και θα παλέψουμε μέχρι τέλους για τον τίτλο. ” Είπε ο Klopp και συνέχισε:

“ Οι απαιτήσεις στη Liverpool είναι πάντα πολύ υψηλές και δεν υπάρχει λόγος να μην έχει ο κόσμος υψηλές απαιτήσεις. Μπορούν να ονειρευτούν και πρέπει να το κάνουν. Εμείς όμως δεν ονειρευόμαστε κατά τη διάρκεια της σεζόν, απλά δουλεύουμε, για να πετύχουμε. Η μάχη του τίτλου θα παραμείνει δύσκολη μέχρι τέλους. ”

“ Το μόνο θετικό, είναι ότι είμαστε για τα καλά στην μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. ”

Ο Klopp μετά τη λήξη του προχθεσινού αγώνα με την Bayern.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com