Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: “ Αντικατέστησα το καλύτερο στόπερ του κόσμου κόντρα στην Bayern ”

Fabinho: “ Αντικατέστησα το καλύτερο στόπερ του κόσμου κόντρα στην Bayern ”

Τιμωρημένος ήταν ο Virgil Van Dijk για τον αγώνα του Uef Champions League κόντρα στην Bayern Munich και την θέση του στην αρχική ενδεκάδα των Reds την πήρε ο Fabinho και τα πήγε εξαιρετικά απέναντι στον Robert Lewandowski, έναν από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής μίλησε στο μέσο της πατρίδας του, Globo Esporte και αναφέρθηκε αρχικά στην προσαρμογή του στη Liverpool και έπειτα μίλησε για το παιχνίδι της Τρίτης κόντρα στους Βαυαρούς.

Για τους πρώτους μήνες στην ομάδα είπε: 

“ Ο πρώτος μου καιρός στην ομάδα δεν ήταν εύκολος και ανησυχούσα, γιατί δεν έπαιρνα αρκετό χρόνο συμμετοχής. Τώρα όμως παίζω πολύ και πραγματοποιώ καλές εμφανίσεις. ” Δήλωσε ο Fabinho.

Για τον αγώνα με την Bayern Munich: 

“ Αντικατέστησα τον καλύτερο κεντρικό αμυντικό στον κόσμο και δεν ήταν καθόλου εύκολο. ”

“ Βρέθηκαμε στην Ισπανία για λίγες μέρες και προπονηθήκαμε εκεί, οπότε έμαθα περισσότερο την συγκεκριμένη θέση. Επίσης απέκτησα καλύτερη επικοινωνία με τον Joel, τον Robertson και τον Henderson μέσα στον αγωνιστικό χώρο. ”

“ Η Bayern είναι πολύ δυνατή στην επίθεση και γνωρίζαμε πόσο σημαντικό είναι να καταφέρουμε να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας. ”

Ο Fabinho αναμένεται να επιστρέψει στην μεσαία γραμμή στον Κυριακάτικο ντέρμπι με την Manchester United.

Δεν είχε κανένα πρόβλημα ως στόπερ ο Fabinho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com