Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gnabry: “ Να περάσω τον Robertson και να σκοράρω στο Μόναχο ”

Gnabry: “ Να περάσω τον Robertson και να σκοράρω στο Μόναχο ”

Ένας από τους καλύτερους παίκτες της Bayern Munich και σίγουρα ο πιο θετικός από την τριάδα της επίθεσης ήταν ο Serge Gnabry στη χθεσινή ισόπαλη αναμέτρηση με τη Liverpool στο Anfield για τους 16 του Uefa Champions League.

Ο Γερμανός εξτρέμ έφτασε κοντά στο γκολ σε κάποιες περιπτώσεις και όπως δήλωσε στο BEIN Sports, θέλει να σκοράρει στον επαναληπτικό της Allianz Arena.

“ Πιστεύω πως είχαμε μια καλή μονομαχία με τον Robertson. Ελπίζω στην ρεβάνς του Μονάχου να καταφέρω να τον περάσω και να σκοράρω. ”

“ Η χθεσινή αναμέτρηση έληξε ισόπαλη χωρίς τέρματα και αυτό δεν ήταν ακριβώς το αποτέλεσμα που θέλαμε. Θα ήταν πολυ θετικό για εμάς, αν είχαμε καταφέρει να πετύχουμε ένα εκτός έδρας γκολ. Συνολικά όμως είμαστε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι με την εμφάνισή μας. Ποτέ δεν είναι εύκολο να έρχεσαι στο Anfield ως φιλοξενούμενος. ”

“ Θέλαμε να πάρουμε την μπάλα από την επιθετική τους τριάδα, γιατί γνωρίζουμε πόσο επικίνδυνοι μπορούν να γίνουν με τις αντεπιθέσεις τους. Ήταν ένα σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού και το καταφέραμε. Επίσης κυκλοφορήσαμε για ώρα την μπάλα χωρίς να έχουμε κάποιο πρόβλημα. ” Πρόσθεσε ο Gnabry και συνέχισε:

“ Πιστεύω πως ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Η Liverpool στο πρώτο ημίχρονο είχε μερικές ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποίησε. Είχε πρόβλημα στην τελική πάσα. ”

Θα αντιμετωπίσει ξανά τον Robertson ο Gnabry.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com