Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robben: “ Το Anfield για εμένα είναι το χειρότερο γήπεδο ”

Robben: “ Το Anfield για εμένα είναι το χειρότερο γήπεδο ”

Δηλώσεις για τον πρώτο αγώνα μεταξύ της Liverpool και της Bayern Munich έκανε και ο εξτρέμ των Γερμανών, Arjen Robben, καθώς έχουν απομείνει μόνο δύο ημέρες έχουν μείνει για την πρώτη σύγκουρση των δύο ομάδων.

Ο Ολλανδός πρώην διεθνής δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα της Τρίτης, λόγω τραυματισμού, όμως μίλησε στην Dail Mail της Κυριακής για τον αγώνα και στάθηκε στο γήπεδο των Reds, το Anfield.

Αρχικά ρωτήθηκε για το Anfield: 

“ Αν με ρωτάτε την άποψή μου για το Anfield, τότε θα πρέπει να πω ότι είναι το χειρότερο γήπεδο για εμένα. Όλοι έχουν τον αγαπημένο τους αντίπαλο και τον χειρότερο. Για εμένα ο χειρότερος είναι η Liverpool. ”

Για τους Reds ο Robben ανέφερε: 

“ Έχουν σημειώσει μεγάλη πρόοδο. Πέρυσι έφτασαν στον τελικό του Champions League και φέτος τα πηγαίνουν τόσο καλά στο πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Manchester City. Η City πάντα βρίσκεται κοντά τους. ”

“ Το πρωτάθλημα είναι ένας τίτλος που όλοι τον θέλουν πάρα πολύ στη Liverpool. Έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από το τελευταίο τους πρωτάθλημα και αποτελεί όνειρο για όλους στη Liverpool. ”

Θυμίζουμε, πως ο Robben έχει γνωρίσει τρείς αποκλεισμούς στο Anfield. Δύο με την Chelsea, το 2005 και το 2007 και έναν με την Real Madrid το 2009.

Ο Robben μίλησε για τη Liverpool και το Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com