Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Hyypia: “ Είναι το τέλειο στόπερ ο Van Dijk ”

Hyypia: “ Είναι το τέλειο στόπερ ο Van Dijk ”

Οι εκπληκτικές εμφανίσεις, που πραγματοποιεί ο Virgil Van Dijk τους τελευταίους 13 μήνες με τη Liverpool δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από κανέναν.

Ο τελευταίος, που έπλεξε το εγκώμιο του Ολλανδού στόπερ είναι ο Φιλανδός πρώην κεντρικός αμυντικός των Reds, Sami Hyypia και μάλιστα τον χαρακτήρισε ως το τέλειο στόπερ, αφού εξήγησε πως καταφέρνει να ξεχωρίσει στον αγωνιστικό χώρο.

“ Από την πρώτη στιγμή του στην ομάδα κατάλαβα πόσο σημαντικός παίκτης θα γίνει για εμάς. Άρχισε αμέσως να οργανώνει την άμυνα και έγινε ο ηγέτης της άμυνας, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Ίσως το πιο σημαντικό από όλα όσα έχει καταφέρει. Αυξάνει την αυτοπεποίθηση των υπόλοιπων παικτών και τους κάνει καλύτερους.” Δήλωσε ο Hyypia.

Για τα δυνατά του και τα αδύναμα στοιχεία ο Hyypia είπε: 

“ Είναι πολύ δύσκολο να βρεις κάποια αδυναμία στο παιχνίδι του. Είναι το τέλειο στόπερ και θα ήταν τιμή μου να παίξω στο πλευρό του. ”

“ Είναι πολύ ήρεμος με την μπάλα στα πόδια και ποτέ δεν βιάζεται πριν κάνει μια κίνηση. Εμπιστεύεται απόλυτα τις ικανότητές του. Ήταν η σωστή κίνηση για εκείνον να έρθει στη Liverpool, διότι έγινε ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας. Δεν έχει σημασία πόσο κόστισε, αλλά η προσφορά του στην ομάδα. ”

Και ο Hyypia είπε τα καλύτερα για τον Virgil Van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com