Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Robertson για τον αγώνα με την Bayern

Οι δηλώσεις του Robertson για τον αγώνα με την Bayern

Αισιόδοξος για τη συνέχεια, εμφανίζεται ο Robertson.

Για το πολύ μεγάλο παιχνίδι της Τρίτης κόντρα στην Bayern Munich μίλησε ο αριστερός οπισθοφύλακας της Liverpool, Andrew Robertson.

Ο Σκωτσέζος μίλησε στο επίσημο site της ομάδας και τόνισε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι του Anfield κόντρα στους Βαυαρούς.

“ Πρέπει να τα δώσουμε όλα στο παιχνίδι της Τρίτης. Είναι μια πολύ καλή ομάδα τα τελευταία 6 ή 7 χρόνια και γνωρίζουμε πόσο δύσκολο ματς θα είναι. Πιστεύουμε όμως, ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στην κάθε ομάδα. ” Δήλωσε ο Andy Robertson.

“ Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Αυτό ακριβώς κάνουν όλες οι μεγάλες ομάδες και το κάναμε και πέρυσι. Μας βοήθησε πολύ το γήπεδό μας. Όλοι ξέρουν πόσο σπουδαίες είναι οι βραδιές του Champions League και θέλουμε να δώσουμε ακόμη μια στους οπαδούς μας. ”

Για το Anfield και τους οπαδούς της ομάδας: 

“ Εμείς οι παίκτες παίρνουμε μεγάλη ενέργεια από τους οπαδούς και συμβαίνει και το αντίστοιχο. Θέλουμε να τους δώσουμε την ευκαιρία να φωνάξουν για εμάς. Πάντα μας βοηθάνε και μας κάνουν να φτάσουμε πιο κοντά στην νίκη. Δεν έχει σημασία ποιο είναι το παιχνίδι, οι οπαδοί μας πάντα μας δίνουν μεγάλη ώθηση. ”

“ Γι’ αυτό ακριβώς υπάρχουν οι οπαδοί, για να βοηθούν την ομάδα. ”

Ο Andrew Robertson μίλησε για τον αγώνα της Τρίτης με την Bayern Munich.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com