Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp μίλησε για την επιστροφή του Brewster

Ο Klopp μίλησε για την επιστροφή του Brewster

Στις προπονήσεις επανήλθε ο Rhian Brewster στην Marbella μετά από απουσία περίπου 13 μηνών και πλέον έχει μπει στην τελική ευθεία για την επιστροφή στα γήπεδα, η οποία υπάρχει περίπτωση να συμβεί και μέσα στη φετινή σεζόν.

Ο τεχνικός των Reds, Jürgen Klopp μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την επιστροφή του νεαρού Άγγλου επιθετικού:

“ Ήταν πολύ θετικό που τον είδαμε να τρέχει και να κάνει προπόνηση ξανά. Όλα μοιάζουν να είναι, όπως ακριβώς ήταν πριν. Έχει κάνει πολύ μεγάλα βήματα προόδου και το μεγαλύτερο μέρος της αποθεραπείας έχει πλέον ολοκληρωθεί. Έχει προχωρήσει πολύ πιο γρήγορα από ότι περιμέναμε. ”

“ Μπορεί πλέον να βγαίνει στο χορτάρι και να κάνει ότι κάνουν και οι συμπαίκτες του. Του δίνει ψυχολογία και έχει ωριμάσει ως άνθρωπος. Τώρα έχει γίνει άντρας, όταν τραυματίστηκε ήταν ακόμη ένα παιδί. Τώρα έχει αλλάξει τελείως αυτό. ” Ανέφερε ο Klopp.

“ Από την πρώτη μέρα που ήρθε στην ομάδα ήταν ένα πολύ αισιόδοξο άτομο. Πρέπει να ήταν 17, όταν ήρθε στην ομάδα και συμπεριφερόταν σαν να ήταν 20. Είχε από τότε τον δικό του χαρακτήρα. ”

“ Έκανε όλη του την αποθεραπεία μαζί μας, το οποίο τον βοήθησε αρκετά. Ήταν κατά κύριο λόγο μαζί μας στο Melwood και απλά βρέθηκε για λίγες μέρες στο Dubai και στην Αμερική. Βλέπει πλέον το φως στο τέλος του τούνελ και είναι πολύ καλό αυτό. ”

Ο Brewster στην προπόνηση της ομάδας στην Marbella.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com