Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Matip: “ Χρειάζομαι χρόνο για να φτάσω στο 100% ”

Matip: “ Χρειάζομαι χρόνο για να φτάσω στο 100% ”

Με ένα διαθέσιμο σέντερ μπακ έχει μείνει η Liverpool για τον αγώνα της επόμενης Τρίτης κόντρα στην Bayern Munich και αυτός είναι ο Joel Matip, ο οποίος όμως δεν βρίσκεται στο 100%, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Ο Καμερουνέζος έχει ναι μεν επιστρέψει στην αγωνιστική δράση εδώ και 2 εβδομάδες, αλλά ψάχνει ακόμα τα πατήματά του και θέλει χρόνο μέχρι να βρεθεί στο 100%. Κάτι που πιστεύει, ότι θα το καταφέρει μέσα στα επόμενα παιχνίδια.

“ Ο ώμος μου είναι μια χαρά τώρα, αλλά κάθε παίκτης χρειάζεται χρόνο και λεπτά συμμετοχής, για να βρεθεί στο 100% μετά από έναν τραυματισμό. Θέλω να βελτιώσω το αγωνιστικό μου επίπεδο και αυτό θα έρχεται παιχνίδι με το παιχνίδι.” Δήλωσε ο Joel Matip και συνέχισε:

“ Χρειάζομαι λίγο χρόνο, αλλά πιστεύω πως πλέον βρίσκομαι στον σωστό δρόμο και δεν πονάω στον ώμο μου. Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια να παίξουμε και πιστεύω θα αγωνιστώ σε πολλά από αυτά. Έχω εμπιστοσυνή στον εαυτό μου και πιστεύω στις ικανότητές μου. ”

“ Πρέπει να βελτιωθώ, προκειμένου να παραμείνω στις βασικές επιλογές του προπονητή και να συνεχίσω να παίζω. ”

Ο 27χρονος πρώην παίκτης της Schalke θα ξεκινήσει στο κέντρο της άμυνας των Reds στο πλευρό του Fabinho την επόμενη Τρίτη στην πρώτη αναμέτρηση με την Bayern Munich.

Χρόνο ζήτησε ο Joel Matip.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com