Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Trent για την αναμέτρηση με την Bayern και το Champions League

Οι δηλώσεις του Trent για την αναμέτρηση με την Bayern και το Champions League

Είμαστε αισιόδοξοι και περιμένουμε να αρχίσουν τα παιχνίδια. «Λιγότερο από μία βδομάδα έχει απομείνει για την πρώτη αναμέτρηση της Liverpool με την Bayern Munich για την φάση των 16 του Uefa Champions. Για το λόγο αυτό ζητήθηκε από τον Trent Alexander-Arnold να τοποθετηθεί για τον αγώνα, αλλά και για την επανέναρξη του Uefa Champions League.

Ο Trent μίλησε πρώτα για τους οπαδούς της ομάδας, οι όποιοι έκαναν την διαφορά στα περσινά εντός έδρας παιχνίδια:

“ Στην περσινή διοργάνωση η υποστήριξη του κόσμου στους εντός έδρας αγώνες ήταν φανταστική. Μας βοήθησαν σε όλα τα παιχνίδια και μας πρόσφεραν ορισμένες μαγικές νύχτες. Ελπίζουμε να μπορέσουμε να το κάνουμε ξανά αυτό και ο κόσμος να μας υποστηρίξει, όπως ακριβώς το έκανε και το Σάββατο. ” Δήλωσε ο Trent Alexander-Arnold.

“ Αν θέλουμε η φετινή μας πορεία στην διοργάνωση να έχει ομοιότητες με την περσινή θα πρέπει να το απολαύσουμε όλοι. Κι εμείς οι παίκτες, αλλά και οι οπαδοί. Είμαστε αισιόδοξοι και περιμένουμε να αρχίσουν τα παιχνίδια. ”

“  Περιμένουμε όλοι το τελευταίο μέρος της σεζόν. Είμαστε ενθουσιασμένοι και θέλουμε να συνεχίσουμε, όπως και πριν. Τα έχουμε πάει αρκετά καλά ως τώρα και είμαστε μέσα στους στόχους μας. ”

Για το παιχνίδι της Τρίτης με τους Πρωταθλητές Γερμανίας: 

“ Είναι όμορφο θα επιστρέψει το Champions League στο σπίτι μας κι είναι μια μεγάλη ευκαιρία να δείξουμε σε όλη την Ευρώπη την μεγάλη μας ποιότητα. ”

Ο Trent Alexander-Arnold μίλησε για το Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com