Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: “ Θα μας βοηθήσουν οι προπονήσεις στην Ισπανία ”

Robertson: “ Θα μας βοηθήσουν οι προπονήσεις στην Ισπανία ”

Το επόμενο Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Premier League, καθώς θα διεξαχθούν οι αγώνες του FA Cup, από το οποίο η Liverpool έχει αποκλειστεί. Οι Reds λοιπόν θα εκμεταλλευτούν το 10ήμερο κενό τους και θα βρεθούν στην Ισπανία για προπονήσεις.

Ο Andrew Robertson παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα των Reds και αρχικά μίλησε για την αναμέτρησης με την Bournemouth και έπειτα για τις προπονήσεις που θα κάνει η ομάδα επί Ισπανικού εδάφους.

Για την νίκη επί της Bournemouth και τους τραυματιμούς είπε:

“ Είχαμε μερικά προβλήματα τραυματισμών τον τελευταίο καιρό, αλλά τώρα τα ξεπερνάμε. Ο Trent γύρισε μετά από καιρό και ήταν πραγματικά φανταστικό αυτό. ” Ανέφερε Robertson.

“ Ο Gini αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού για όλη την εβδομάδα, όμως έπαιξε και ήταν φανταστικός. Ήταν επίσης όμορφο, που είδαμε τον Hendo να κάθεται στον πάγκο μετά τον τραυματισμό του. Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη. ”

Για το νέο ταξίδι της Liverpool ο Robertson δήλωσε: 

“ Έχουμε περίπου 10 μέρες μέχρι το παιχνίδι με την Bayern, οπότε θα ταξιδέψουμε στην Ισπανία για ένα προπονητικό camp, το οποίο ελπίζουμε να μας βοηθήσει. Θέλουμε να γυρίσει πιο δυνατοί και συγκεντρωμένοι. ”

“ Έχουμε ένα μικρό κενό τώρα και ελπίζουμε να βοηθήσει με τους τραυματισμούς. Ο Trent θα ανεβάσει ρυθμό και οι Hendo και Gini θα ξεπεράσουν τελείως τα προβλήματά τους. Μακάρι να έχουμε και άλλους παίκτες στη διάθεσή μας μετά την διακοπή. ”

Για το παιχνίδι με την Bayern: 

“ Θα προετοιμαστούμε στο κενό μας και μετά θα υποδεχούμε την Bayern στο Anfield. Ελπίζουμε να είναι μια ακόμη μεγάλη Ευρωπαϊκή νύχτα. ”

Οι δηλώσεις του Andrew Robertson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com