Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Keita είχε συμμετοχή σε όλα τα γκολ κόντρα στην Bournemouth! (Vid)

Ο Keita είχε συμμετοχή σε όλα τα γκολ κόντρα στην Bournemouth! (Vid)

Μπορεί να μην προσαρμόστηκε όσο γρήγορα περιμέναμε και θέλαμε αλλά πλέον ο Naby Keita δείχνει να βρίσκει τα πατήματα του και να είναι έτοιμος να βοηθήσει περισσότερο τη Liverpool, ώστε να καταφέρει να φτάσει στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος μετά από 29 χρόνια.

Ο μέσος από τη Γουινέα έχει ξεκινήσει ως βασικός στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της ομάδας. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό με την κόκκινη φανέλα. Ο Naby βρέθηκε στο αρχικό σχήμα στα παιχνίδια με Crystal Palace, Leicester, West Ham και Bournemouth.

Μπορεί στα πρώτα δύο παιχνίδια να μην είχε την επιθυμητή απόδοση, όμως από το δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού της προηγούμενης Δευτέρας με τη West Ham βλέπουμε ένα πολύ καλύτερο Keita.

Η βελτίωση του συνεχίστηκε και στον αγώνα του Σαββάτου κοντά στα Κεράσια. Ο 24χρονος μέσος και ξεκίνησε βασικός και είχε καλή απόδοση και έχει συμμετοχή και στα τρία γκολ των Reds.

Πως συμμετείχε σε όλα τα γκολ της ομάδας ο Keita: 

1-0: Η άμυνα της Bournemouth απομάκρυνε ένα κόρνερ, η μπάλα κατέληξε στον Keita. Εκείνος ήταν στη σωστή θέση, έκανε καλό κοντρόλ και έδωσε πάσα στον Milner. Εκείνος σέντραρε και ο Mane έκανε το 1-0.

2-0: Ο Naby πίεσε τον Jordon Ibe, ο οποίος είχα την μπάλα την μπάλα, την έκλεψε, αυτή κατέληξε πρώτα στον Mane, μετά στον Robertson και από τον Σκωτσέζο στα δίχτυα μέσω του Wijnaldum.

3-0: Ο Keita είχε την μπάλα στην κατοχή του στον χώρου του κέντρου, έβγαλε μια τέλεια ψιλοκρεμαστή πάσα στον Firmino, εκείνος βρήκε με τακουνάκι τον Salah και ο Φαραώ έγραψε το τελικό 3-0.

Ο Keita δείχνει την αξία του.

Δείτε την εμφάνιση του Naby κόντρα στην Bournemouth:

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com