Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μίλησε για την βελτίωση του Keita ο Klopp

Μίλησε για την βελτίωση του Keita ο Klopp

Σημαντικά βήματα προόδου έχει κάνει ο Naby Keita στα τελευταία του παιχνίδια και αυτό έχει γίνει αντιληπτό και από τους οπαδούς των Reds και φυσικά από τον προπονητή της ομάδας, Jürgen Klopp.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε για τον μέσο από τη Γουινέα από την Liverpool Echo και μίλησε για την πολύ μεγάλη του βελτίωση, που έδειξε στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην Bournemouth.

“ Το προχθεσινό παιχνίδι ήταν ένα τεράστιο βήμα για τον Naby. Σημαντικό βήμα για τον Naby ήταν και το δεύτερο ημίχρονο με τη West Ham, αλλά κανείς δεν το κατάλαβε, γιατί δεν είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα στο παιχνίδι αυτό. Ο κόσμος μιλάει πολύ περισσότερο για τα κακά πράγματα και γι’ αυτό σχολίασε το πρώτο του ημίχρονο με τη West, το οποίο δεν ήταν καλό. Αλλά όλα καλά με αυτό. Είναι φυσιολογικό. ” Είπε ο Klopp.

“ Θα δούμε και άλλα άσχημα ημίχρονα από τον Keita και αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό επίσης. Συμβαίνει σε όλους. ”

“ Ήταν λοιπόν ξεκάθαρο από την αρχή της εβδομάδας, πως στο δεύτερο ημίχρονο πήγαινε καλύτερα ο Naby. Έβρισκε όλο και περισσότερο την θέση του μέσα στο γήπεδο. ”

Ο Klopp σχολίασε και την εμφάνιση του Keita με την Bournemouth: 

“ Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι με την Bournemouth και θα έρθουν και άλλα. Ακόμα προσαρμόζεται και θα πραγματοποιήσει και άλλες καλές εμφανίσεις. Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του με την ομάδα. “

“ Μερικές φορές η προσαρμογή των παικτών παίρνει λίγο περισσότερο χρόνο, αλλά δεν πρέπει να χάνουν την υπομονή τους οι οπαδοί.”

Ανεβάζει στροφές ο Naby Keita.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com