Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool είναι εδώ και είναι ξανά πρώτη!

Η Liverpool είναι εδώ και είναι ξανά πρώτη!

Τι και αν προερχόταν από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με Leicester και West Ham; Τι και αν βρισκόταν στη δεύτερη θέση, λόγω διαφοράς τερμάτων; Η Liverpool πραγματοποίησε μια εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στην Bournemouth, την διέλυσε με 3-0, κυριαρχήσε σε όλο τον αγώνα και πέρασε ξανά στην κορυφή της Premier League.

Ο Sadio Mane άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, ο Gini Wijnaldum με ένα πανέμορφο γκολ διπλασίασε τα τέρματα των Reds και ο Mo Salah έγραψε το τελικό 3-0.

Α’ Ημίχρονο: Με μια αλλαγή σε σχέση με τον αγώνα της Δευτέρας κόντρα στη West Ham ξεκίνησαν οι Reds, με τον Gini Wijnaldum να επιστρέφει και να παίρνει την θέση του Lallana. Ο Milner ξεκίνησε ξανά ως δεξιός οπισθοφύλακας. Με το καλημέρα, στο 2ο λεπτό ο Fraser από πλευράς Bournemouth είχε την πρώτη καλή στιγμή. Ο Alisson κατάφερε να αποκρούσει. Ο Firmino είχε την πρώτη καλή στιγμή από πλευράς Liverpool και το γκολ ήρθε τελικά από τον Sadio Mane στο 24! Ο Milner επιχείρησε δύο σέντρες από την δεξιά πλευρά, η πρώτη δεν πέρασε και η δεύτερη βρήκε τον Σενεγαλέζο, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά και έβαλε τους Reds μπροστά στο σκορ. Η Liverpool θα μπορούσε να είχε φτάσει στο 2-0 με τον Salah, τον οποίο έβγαλε σε πλεονεκτική θέση ο Wijnaldum, ωστόσο ο Αιγύπτιος δεν έκανε καλό τελείωμα. Ο Milner είχε την δική του καλή στιγμή λίγα δευτερόλεπτα αργότερα με δυνατό δεξί σουτ. Οι Reds ήταν ανώτεροι στο συγκεκριμένο διάστημα και φαινόταν, ότι θα έβρισκαν και το δεύτερο γκολ. Αυτό τελικά συνέβη στο 34ο λεπτό και ο σκόρερ ήταν ο Gini Wijnaldum! Ο Robertson βρήκε τον Ολλανδό με εξαιρετική μεταβίβαση και εκείνος κρέμασε τον Boruc και έγραψε το 2-0. Η Liverpool άγγιξε και το 3-0 λίγο πριν φύγει το πρώτο ημίχρονο, όταν ο Boruc απέκρουσε εντυπωσιακά την προσπάθεια του Salah. Τα Κεράσια είχαν την δική τους ευκαιρία με ένα σουτ του Lerma στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρος, το οποίο έφυγε αρκετά πάνω από τα δοκάρια του Alisson.

Β’ Ημίχρονο: Ούτε 3 λεπτά δεν είχαν συμπληρωθεί στην επανάληψη και ο Mohamed Salah επέστρεψε στα γκολ και έγραψε το 3-0! Ο Keita βρήκε μια μια εξαιρετική πάσα τον Firmino, ο Βραζιλιάνος έστρωσε στον Salah με ένα εκπληκτικό τακουνάκι και ο Αιγυπτίος με δεξί πλασέ νίκησε τον Boruc. Ο Mane για λίγα εκατοστά δεν σκόραρε το δεύτερο δικό του τέρμα, όταν οι Reds πραγματοποίησαν μια εξαιρετική συνεργασία και ο Wijnaldum έβγαλε τον Σενεγαλέζο σε πολύ καλή θέση. Με υπομονή συνέχισε η αναμέτρηση και οι Reds είχαν πάντα τον έλεγχο του αγώνα. Η Bournemouth φρόντισε να βρει και πάλι την ευκαιρία της με ένα καλό σουτ του Mousset στο 74’, ο οποίος είχε περάσει στο παιχνίδι πριν από μερικά δευτερόλεπτα. Η Liverpool ήταν εκείνη όμως που έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Salah στο 75’ μετά από όμορφη συνεργασία με τον Firmino. Το δοκάρι σταμάτησε τον Αιγύπτιο και αμέσως μετά ο Klopp πραγματοποίησε την πρώτη του αλλαγή με τον Trent Alexander-Arnold να κάνει την επενεμφάνισή του και να παίρνει την θέση του εξαιρετικού, Wijnaldum. Ο Alisson στο 78’ απέκρουσε με το ένα χέρι ένα καλό σουτ του Mousset. Είχε και ο Keita την ευκαιρία του να σκοράρει, αλλά αστόχησε σε σουτ εντός περιοχής. Μια υποδειγματική αντεπίθεση έβαλε η Liverpool και ο Firmino βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Boruc στο 87’. Λίγο αργότερα ο σκόρερ Mane πέρασε εκτός και εντός πέρασε ο Divock Origi. Στο 90ο λεπτό ήταν η σειρά του Alexander-Arnold να βρεθεί σε πολύ καλή θέση και να νικηθεί από τον Boruc. Ο Klopp έκλεισε τις αλλαγές στο 91’ με τον Sturridge αντί του Firmino. 

Για τους Reds ακολουθεί το ταξίδι στην Ισπανία και στις 19 του μήνα υποδέχονται την Bayern Munich για το Champions League.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Alisson, Robertson, Matip, van Dijk, Milner, Wijnaldum (77’ Alexander-Arnold), Keita, Fabinho, Salah, Mane (87’ Origi), Firmino (90’ Sturridge).

Bournemouth: Boruc, Cook, Ake, Rico, Smith, Lerma, Gosling, Surman, Ibe, King, Fraser.

Ο Wijnaldum γράφει το 2-0.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com