Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lallana: “ Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε ενωμένοι ”

Lallana: “ Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε ενωμένοι ”

Να επιστρέψει στην κορυφή της Premier League θέλει αύριο η Liverpool και μπορεί να το καταφέρει με νίκη επί της Bournemouth και ο Adam Lallana παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και μίλησε για την συνέχεια και για τον αγώνα με τη West Ham.

Για την συνέχεια ανέφερε: 

“ Όλα τα πράγματα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου τα κάνουμε όλοι μαζί. Παλεύουμε όλοι μαζί και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. ” Δήλωσε ο Lallana στο Liverpoolfc.com

“ Έχουμε χάσει μαζί και έχουμε κερδίσει μαζί. Έχουμε χάσει έναν τελικό Champions League και αυτό μας έκανε πιο δυνατούς. Είναι ένας μεγάλος μαραθώνιος και θα υπάρξουν στραβοπατήματα από όλες τις πλευρές. Το σημαντικό είναι να μείνουμε ενωμένοι. Θα προκύψουν τιμωρίες, τραυματισμοί, ασθένειες και καλές και κακές στιγμές. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. ”

“ Θα είμαστε ενωμένοι και θα παλέψουμε και στον αγώνα του Σαββάτου. Είναι το μοναδικό που μπορούμε να κάνουμε. Είναι σημαντικό να πάρουμε τους 3 βαθμούς. ”

Για την ισοπαλία της Δευτέρας με τη West Ham: 

“ Φυσικά και θέλαμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς, όπως άλλωστε θέλουμε και σε κάθε παιχνίδι. Τελικά όμως πήραμε έναν πόντο, εκτός έδρας σε μια δύσκολη έδρα. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα και το πρωτάθλημα είναι μπροστά μας. ”

“ Απολαμβάνουμε την προσπάθεια που κάνουμε, για να πάρουμε με τον τίτλο. Μερικοί από εμάς δεν το έχουμε ξανακάνει (πρωταθλητισμό) και είναι η πρώτη μας φορά. Είχαμε όμως μια συζήτηση όλοι μαζί και αποφασίσαμε να το απολαμβάνουμε. ”

Ο Lallana εν δράσει στο Molineux.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com