Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο James εξήγησε ποια είναι τα δυνατά σημεία της Liverpool

Ο James εξήγησε ποια είναι τα δυνατά σημεία της Liverpool

O Rodriguez είναι δανεικός για δύο χρόνια στη Βαυαρία

Όσο περνάνε οι μέρες και πλησιάζουμε στις 19 Φεβρουαρίου, θα γίνονται όλο και περισσότερες δηλώσεις από τους παίκτες της Liverpool και της Bayern Munich για τις μεταξύ τους αναμετρήσεις για την φάση των 16 του Uefa Champions League.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Κολομβιανού άσου, James Rodriguez να μιλήσει για τα παιχνίδια και βρήκε την ευκαιρία να τονίσει τα δυνατά στοιχεία των Reds.

Για την κλήρωση ανέφερε: 

“ Έιναι μια δύσκολη κλήρωση. Ένας δύσκολος αντίπαλος και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Η Liverpool είναι πολύ δυνατή ομάδα. Ανήκει στις κορυφαίες ομάδες. Πέρσι έφτασε στον τελικό του Champions League. ”

Για τα δυνατά σημεία της ομάδας του Klopp είπε: 

“ Είναι πολύ καλή ομάδα στις αντεπιθέσεις, είναι γρήγορη ομάδα και αρκετά δυνατή. Θα χρειαστεί να προετοιμαστούμε κατάλληλα. ”

Για τις πιθανότητες πρόκρισης της ομάδας του: 

“ Οι πιθανότητες είναι 50-50. Είναι ένα πολύ σπουδαίο ζευγάρι και η Bayern πάντα έχει τις πιθανότητές της. Είμαστε μεγάλη ομάδα και διαθέτουμε καλούς παίκτες. ”

Η πρώτη αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο Anfield στις 19 Φεβρουαρίου στις 22:00 ώρα Ελλάδος και η ρεβάνς του Μονάχου είναι προγραμματισμένη για τις 13 Μαρτίου, ξανά για την ίδια ώρα. Σε ένα παιχνίδι, που οι Reds μπορεί να έχουν στη διάθεσή τους τον Alex Oxlade-Chamberlain.

Ο James θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com