Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αλλαγή ψυχολογίας με μια λέξη: Απολαύστε!

Αλλαγή ψυχολογίας με μια λέξη: Απολαύστε!

Στην ομάδα των Κόκκινων παραμένουν αισιόδοξοι όσο αφορά τη συνέχεια του Πρωταθλήματος και εστιάζουν πλέον στο να μπορούν οι παίκτες να απολαμβάνουν- χωρίς άγχος, περισσότερο τη μπάλα τους.
Οι Κόκκινοι έχουν αποτύχει να κερδίσουν μόλις 6 από τους 25 αγώνες που έδωσαν ως τώρα στην Premier League, αλλά οι τρεις από αυτές τις περιπτώσεις- δύο ισοπαλίες και μια ήττα, συνέβησαν μέσα στο 2019.
Αν και η ατμόσφαιρα στο Anfield έχει ‘σκοτεινιάσει’ λίγο με τα τελευταία αποτελέσματα, αρκετοί είναι οι παίκτες της Liverpool που παροτρύνουν τους συμπαίκτες τους αλλά και τους οπαδούς με μία λέξη…Απόλαυση!
«Αν ανησυχώ που βρίσκομαι στην κορυφή της βαθμολογίας τον Φεβρουάριο; Όχι, είμαι ευτυχισμένος!» ΄ήταν η εκπληκτική απάντηση του James Milner -και έγινε viral στο twitter, όταν ρωτήθηκε για τους βαθμούς που ‘πέταξε’ η Liverpool.
«Όταν παίζεις για να αποφύγεις τον υποβιβασμό, για να έχεις τη δουλειά σου, και για να βγάζεις τα προς το ζην, αυτή είναι πίεση» είπε ο Milner στο Goal.
«Υπήρξα αρκετά τυχερός ώστε να κερδίσω τίτλους αλλά και αρκετά άτυχος ώστε να ζήσω τον υποβιβασμό. Το έζησα κι αυτό, αλλά αυτές είναι στιγμές που πρέπει να τος απολαμβάνουμε.»
«Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας και πολλά μπορούν να συμβούν. Δεν θα μου προκαλούσε έκπληξη, αν η κορυφή στη βαθμολογία άλλαζε χέρια μια δύο φορές ακόμα.» συνέχισε.
«Εμείς απλά πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας.» είπε.
Πιο πριν δε, είχε δηλώσει στο επίσημο site της ομάδας: «Ας το απολαύσουμε κι ας σπρώξουμε προς τα μπρος, όλοι μας, εμείς, οι οπαδοί, όλη η ομάδα.»
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Virgil Van Dijk ,όταν ρωτήθηκε από το Sky Sports, και απάντησε με την υπενθύμιση ότι «μπορεί επίσης να παίζεις για το τίποτα.»
«Είμαστε ακόμα στην κορυφή του πρωταθλήματος ,αν και δυσκολέψαμε τους εαυτούς μας.» εξήγησε.
«Ας το δεχτούμε κι ας απολαύσουμε την πορεία μας. Η ισοπαλία ήταν απογοητευτική, αλλά ακόμα έχουμε παιχνίδια μπροστά μας. Εγώ πάντα το απολαμβάνω και οφείλετε να το κάνετε κι εσείς.» ολοκλήρωσε.
Ο ίδιος ο Jurgen Klopp, τέλος μιλώντας στο BBC Sport, αναγνώρισε ως σημαντικό παράγοντα της ισοπαλίας στο Ανατολικό Λονδίνο, την έλλειψη απόλαυσης στο παιχνίδι της Liverpool.
«Δεν γνωρίζω αν στις επόμενες ερωτήσεις σας, θα μου πείτε για πίεση και τέτοια πράγματα.» είπε ο Klopp.
«Δεν απολαύσαμε όμως το παιχνίδι μας με τη West Ham, για να είμαι ειλικρινής» είπε ο Γερμανός τεχνικός.

Να απολαύσει τους αγώνες πρέπει η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com