Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η άποψη του Fabinho για το ντεφορμάρισμα!

Η άποψη του Fabinho για το ντεφορμάρισμα!

Στο ποδόσφαιρο όλα οδηγούν σε αφηγήσεις!
Ως θεατές θέλουμε να δίνουμε βαθύτερο νόημα σε όλα είτε πρόκειται για αποτελέσματα είτε για πτώση στη φόρμα μιας ομάδας, τη γλώσσα του σώματος ενός manager, ακόμα και τις αλλαγές που γίνονται στη διάρκεια ενός αγώνα.
Αυτήν την περίοδο ,η κουβέντα που γίνεται έχει να κάνει με την πίεση που νιώθει η Liverpool στην κορυφή της βαθμολογίας.
Άρχισαν άραγε να ζαλίζονται στην κορυφή, νιώθοντας τις ομάδες που τους ακολουθούν να ξεφυσούν στον σβέρκο τους;
Μήπως ‘πέταξαν’ πιο ψηλά από το αναμενόμενο;
Οι ερωτήσεις αυτές αποτελούν θέμα συζήτησης πολλών φιλάθλων μετά τις δύο ισοπαλίες που έφεραν οι Κόκκινοι με αντιπάλους τη Leicester και την West Ham.
Κάτω από άλλες συνθήκες και για άλλες ομάδες, δεν θα υπήρχε καν μια τέτοια ιστορία για να ειπωθεί, αλλά λαμβάνοντας υπόψη τη φιλοδοξία τους για να κερδίσουν το πρώτο τους πρωτάθλημα στην εποχή της Premier League, αρκετοί βλέπουν την μικρή ‘πτώση’ της Liverpool στη φόρμα της, ως λόγο ανησυχίας.
Ο Fabinho όμως που σταδιακά και με υπομονή κατάφερε να καθιερωθεί στην βασική ενδεκάδα των Κόκκινων, πιστεύει ότι κάτι τέτοιο γίνεται πάντα και ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από ότι δείχνουν.
«Έχουμε αυτοπεποίθηση. Περάσαμε έναν υπέροχο Δεκέμβριο όπου όλα ήταν τέλεια ,αλλά τώρα έχουμε αυτή τη μικρή πτώση.» δήλωσε στο ESPN.
Προσπαθώντας να εξηγήσει την πτώση αυτή ο Βραζιλιάνος, ανέφερε ως μοναδικό λόγο, τον τρόπο με τον οποίο αλλάζουν τα συστήματα τους οι αντίπαλες ομάδες, προκειμένου να αντιμετωπίσουν επιτυχώς την επίθεση της Liverpool.
«Είναι δύσκολο να εξηγήσει κανείς γιατί συνέβη αυτό.» συνέχισε.
«Πιστεύω ότι οφείλεται στο γεγονός ότι οι ομάδες που μας παίζουν, αμύνονται πλέον πολύ βαθιά. Χρειάζεται να κάνουμε κάποια πράγματα λίγο διαφορετικά για να μπορέσουμε να βρίσκουμε χώρους.»
«Συχνά χρειάζεται να περάσουμε δύσκολα τη μπάλα από το κέντρο, αντιμετωπίζοντας φυσικά δυνατές και αμυντικογενείς ομάδες.» συνέχισε.
«Πρέπει να βρούμε λύσεις που δεν υπήρχαν στα προηγούμενα παιχνίδια.»
‘Η νίκη επί της Bournemouth είναι πολύ απαραίτητη για να συνεχίσουμε να έχουμε το προβάδισμα των τριών βαθμών, εναντίον της City.» ολοκλήρωσε ο Fabinho.

Προσπάθησε να εξηγήσει το ντεφορμάρισμα ο Fabinho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com