Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πέταξε βαθμούς στο London Stadium η Liverpool

Πέταξε βαθμούς στο London Stadium η Liverpool

Ακόμη μια μέτρια εμφάνιση πραγματοποίησε η Liverpool, καθώς δεν κατάφερε να νικήσει τη West Ham, παρότι προηγήθηκε νωρίς με το γκολ του Sadio Mane. Στο +3 από την Manchester City και σταθερά στην κορυφή οι Reds.

Α’ Ημίχρονο: Τραυματισμοί της τελευταίας στιγμής για τη Liverpool, καθώς οι Henderson και Wijnaldum έμειναν εκτός και θέση στο βασικό σχήμα πήρε ο Adam Lallana και ο Naby Keita. Επανήλθαν στην ενδεκάδα Fabinho και Milner. Η πρώτη μεγάλη φάση του ματς ήταν μόλις στο 3ο με ένα καλό πλασέ του Chicharito, το οποίο πέρασε ελάχιστα άουτ. Αδύναμο σουτ επιχείρησε στο 9ο λεπτό ο Lallana. Η West Ham έφτασε κοντά στο γκολ και στο 10’ με ένα δυνατό αριστερό σουτ του Creswell. Οι Hammers είχαν και τρίτη μεγάλη ευκαιρία στο 16’, όταν ο Alisson  πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση σε σουτ του Chicharito. Οι Reds είχαν την δική τους στιγμή στο 20’ με τον Firmino να κάνει ένα αδύναμο πλασέ και τον Fabianski να μπλοκάρει εύκολα. Η Liverpool ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ, παρά τις καλές στιγμές της West Ham και το κατάφερε με τον Sadio Mane στο 22ο λεπτό! Ο Lallana έκανε μια καταπληκτική προσπάθεια και βρήκε με μαγική πάσα τον James Milner, εκείνος γύρισε στον Mane και ο Σενεγαλέζος με αριστερό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η West Ham βρήκε όμως άμεση απάντηση, με τον Michail Antonio, ο οποίος το ‘πε και το κάνε, σκόραρε εις βάρος των Reds μετά από μια εξαιρετική κομπίνα των γηπεδούχων από ένα φάουλ και αδράνεια του Keita. Ο Declan Rice απείλησε με κεφαλιά στο 37’ και στο 44’ ο Mane έπιασε μια κεφαλιά, αλλά ο Fabianski είχε απάντηση και μάζεψε σταθερά.

Β’ Ημίχρονο: Ούτε 4 λεπτά δεν είχαν συμπληρωθεί από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και ο Friend δεν έδωσε πέναλτι στους Reds για χέρι του Ogbonna εντός περιοχής. Στο 51’ ο Lallana έστρωσε ωραία στον Salah και ο Αιγύπτιος πλάσαρε, αλλά ο Fabianski είχε απάντηση. Εξαιρετική κίνηση από τον Salah και σουτ, αλλά ο keeper των γηπεδούχων είχε ξανά απάντηση στο 61’. Λίγα λεπτά αργότερα οι προσπάθειες των Salah και Robertson έφυγαν πολύ ψηλά. Ο Lallana μετά από μια θετική εμφάνιση αντικαταστάθηκε από τον Shaqiri στο 69ο λεπτό. Ο Felipe Anderson έκανε χέρι και έδωσε την ευκαιρία στον Mark Noble να σκοράρει στο 72’, αλλά ο Άγγλος αστόχησε. Ο Origi στο 75ο λεπτό πέρασε στη θέση του Firmino. Μια τεράστια ευκαιρία έχασε ο Βέλγος στο 93ο και τελευταίο λεπτό και δεν έδωσε τους 3 βαθμούς στους Reds. Η ομάδα του Klopp έμεινε στο 1-1. 

Η Liverpool κοντράρεται με την Bournemouth το Σάββατο στις 17:00 ώρα Ελλάδος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Alisson, Robertson, Matip, van Dijk, Milner, Lallana (69’ Shaqiri),  Keita, Fabinho, Salah, Mane, Firmino(75’ Origi).

West Ham: Fabianski, Cresswell, Fredericks, Diop, Ogbonna, Rice, Noble, Anderson, Snodgrass, Hernandez, Antonio

Ο Mane ξανά ο σκόρερ των Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com