Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στα ύψη οι τιμές για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν με Wolves!

Στα ύψη οι τιμές για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν με Wolves!

Μια εκπληκτική σεζόν διανύει η Liverpool και οδεύει προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 29 χρόνια. Η ομάδα του Jürgen Klopp αντιμετωπίζει απόψε το βράδυ τη West Ham εκτός έδρας και με νίκη θα αυξήσει την διαφορά ξανά στους 5 πόντους από την δεύτερη Manchester City.

Οι Reds έχουν τον τελευταίο αγώνα της σεζόν εντός έδρας, στο Anfield και υπάρχει η πιθανότητα να αποτελεί φιέστα για την ομάδα. Οπότε αρκετός κόσμος θέλει να βρεθεί στο θρυλικό γήπεδο της Liverpool στις 12 Μαΐου, για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα με τη Wolves.

Ένα ταξίδι στο Liverpool για τον συγκεκριμένο αγώνα αναμένεται να κοστίσει περίπου £8.000 για κάθε οπαδό της ομάδας και ο λόγος είναι, ότι οι τιμές των εισιτηρίων και των ξενοδοχείων έχουν φτάσει στα ύψη!

Μια διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο της πόλης μπορεί να κοστίσει μέχρι και £1.600, εξαιτίας της η υψηλής ζήτησης, ενώ και οι τιμές των εισιτηρίων μοιάζουν απλησίαστες.

Τα εισιτήρια από την επίσημη ιστοσελίδα των Reds έχουν εξαντληθεί εδώ και μήνες και όσα έχουν απομείνει, είναι προς πώληση από διάφορες ιστοσελίδες του διαδικτύου με τιμή πώλησης περίπου £6.000!

Καταλαβαίνει, λοιπόν κανείς πως το έργο των οπαδών της ομάδας να δουν από κοντά τον τελευταίο αγώνα της σεζόν για την Premier League είναι πολύ δύσκολο.

Το Anfield θα είναι κατάμεστο και με τη Wolves.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com