Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Van Dijk μετά την ισοπαλία με τη West Ham

Οι δηλώσεις του Van Dijk μετά την ισοπαλία με τη West Ham

Δεύτερο σερί αρνητικό αποτέλεσμα για τους Reds, δεύτερη σερί ισοπαλία για την ομάδα του Klopp, η οποία έκανε δύσκολη πλέον την υπόθεση τίτλος, όπως ανέφερε και ο Virgil van Dijk, αλλά είναι διατεθειμένη να παλέψει μέχρι τέλους, για να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ολλανδός στόπερ στην κάμερα του Sky Sports μετά τη λήξη του αγώνα: 

“ Κάναμε πολλά λάθη και μας απείλησαν από τις στημένες φάσεις, το δυνατό τους σημείο. Εμείς δεν έπρεπε να τους δίνουμε τόσα πολλά στημένα, αλλά τώρα συνέβη. Ίσως σφύριξε κάπως εύκολα και ο διαιτητής σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά αυτή ήταν απόφασή του. ” Είπε αρχικά ο Van Dijk.

Για τα αμυντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα τον τελευταίο καιρό ανέφερε: 

“ Πιστεύω ότι οι παίκτες που έχουν κληθεί να καλύψουν τα κενά των τραυματισμένων, είναι άξιοι και μπορούν να το κάνουν. ”

“ Σίγουρα όμως αν η άμυνά σου δεν αλλάζει και παραμένει ίδια για συνεχόμενα παιχνίδια, γίνεται λίγο πιο εύκολο. Αλλά όπως είπα και πριν, έχουμε την απαραίτητη ποιότητα. ”

Για την συνέχεια δήλωσε: 

“ Τι μπορούμε να κάνουμε; Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είμαστε ακόμη στην κορυφή του πρωταθλήματος. Το κάναμε κάπως πιο δύσκολο, αλλά πρέπει να το προσπαθήσουμε και να το απολαύσουμε. Ήταν ένα απογοητευτικό παιχνίδι, αλλά θα το ξεπεράσουμε. ”

“ Και εμείς και η Manchester City βρισκόμαστε στην μάχη του τίτλου. Χρειαζόμαστε τον καλύτερό μας εαυτό μέχρι το τέλος της σεζόν. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. ”

Ο Van Dijk πανηγυρίζει με τον Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com