Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > West Ham – Liverpool (preview)

West Ham – Liverpool (preview)

Η Liverpool επιστρέφει στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος της Premier League και αντιμετωπίζει αύριο (4/2) τη West Ham στο London Stadium στις 22:00 ώρα Ελλάδος για την 25η αγωνιστική της Premier League.

Οι Reds μετά την ισοπαλία με την Leicester στο Anfield ταξιδεύουν στο Λονδίνο με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες και την διατήρηση του +5 από την δεύτερη Manchester City, η οποία επικράτησε πριν από λίγο της Arsenal με 3-1.

Ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του εμφανίστηκε σίγουρος, πως η ομάδα θα εμφανιστεί βελτιωμένη και θα καταφέρει να κερδίσει ξανά τους Hammers.

Η Liverpool ναι μεν έχει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς οι Dejan Lovren, Alexander-Arnold, Joe Gomez, Oxlade-Chamberlain, αλλά θα παλέψει, για να πάρει το πολυπόθητο διπλό.

Ο James Milner είναι ξανά διαθέσιμος, εφόσον εξέτισε την ποινή του στον αγώνα της Τετάρτης και αναμένεται να ξεκινήσει βασικός  στη θέση του δεξιού μπακ. Ο αρχηγός της ομάδας, Jordan Henderson θα επιστρέψει στη μεσαία γραμμή και κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει μαζί με τον Fabinho.

Ο Joel Matip θα πάρει ξανά θέση στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Virgil van Dijk.

Η αντίπαλος των Reds, West Ham προέρχεται από βαριά ήττα στην Premier League από τη Wolves με 3-0, ενώ έχει 3 ήττες στα 3 τελευταία της ματς. Βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας με 31 πόντους και στο -7 από την 7η που οδηγεί στην Ευρώπη.

Η ομάδα του Pellegrini ψάχνει αντίδραση και ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Liverpool, όμως πρέπει να παραταχθεί αύριο χωρίς αρκετούς ποδοσφαιριστές, λόγω τραυματισμών.

Εκτός είναι οι Balbuen, Lanzini, Reid, Sanchez, Wilshere και Yarmolenko, ενώ αμφίβολοι είναι οι Samir Nasri, Lucas Perez. Ερωτηματικό είναι ο Marko Arnautovic, ο οποίος θα προσπαθήσει αν αγωνιστεί, αν και δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου η Liverpool είχε επικρατήσει των Hammers με 4-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Kevin Friend.

Στατιστικά στοιχεία: 

  • Σερί 4 συνεχόμενων νικών τρέχει η Liverpool κόντρα στη West Ham.
  • 4 γκολ σκόραρε και στις 4 προηγούμενες νίκες της η Liverpool κόντρα στους Hammers.
  • Η West Ham ψάχνει την τρίτη συνεχόμενη της εντός έδρας νίκη σε όλες τις διοργανώσεις.
  • 5 φορές έχουν κερδίσει τον Pellegrini οι Reds και αποτελούν τον κακό του δαίμονα.
  • Ο Salah έχει προλάβει να σκοράρει να σκοράρει 4 γκολ σε 3 ματς με τα Σφυριά.
  • Ο Klopp έχει 3 νίκες σε 3 παιχνίδια εναντίον του Pellegrini.
Μόνο νίκη θέλει αύριο η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com