Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Μας έχουν βοηθήσει πολύ οι οπαδοί μας ”

Klopp: “ Μας έχουν βοηθήσει πολύ οι οπαδοί μας ”

Την Τετάρτη η Liverpool δεν κατάφερε να νικήσει την Leicester και ένα πράγμα που σχολίαστηκε αρνητικά, ήταν ο κόσμος της ομάδας στο Anfield.

Ακούστηκαν πολλά για την κερκίδα του Anfield και όπως ανέφερε ο Virgil Van Dijk, υπήρχε μια νευρικότητα μετά την ισοφάριση από τον Maguire. Αυτό έγινε αντιλητπό και από τον Jürgen Klopp, αλλά ο Γερμανός χαρακτήρισε τέλεια την μέχρι τώρα στάση των οπαδών της ομάδας.

“ Αν ένιωθα, πως θα έπρεπε να πω κάτι για τους οπαδούς μας, θα το είχα πει αμέσως. Τους αξίζουν όλα τα συγχαρητήρια. Μέχρι τώρ είναι τέλειοι. ” Δήλωσε ο Klopp στην Liverpool Echo.

“ Την Τετάρτη μας και ακόμα και την Τρίτη, όταν έχασε η Manchester City μας βοήθησαν πάρα πολύ. Είχαμε τεράστια στήριξη. Δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν πολύ και στον αγώνα, γιατί δεν καταφέραμε να κάνουμε πολλά με την μπάλα στα πόδια. ”

“ Δεν θα μπορούσαν να τρελαθούν οι οπαδοί μας, όταν μας ισοφάρισε ο αντίπαλος στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου. Είχαν άγχος και αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Είχαν άγχος, όπως έχει και όλος ο κόσμος. Τίποτα το κακό. ” Πρόσθεσε ο Γερμανός.

“ Είμαι πολύ χαρούμενος με το κοινό μας και όλα όσα έχουν κάνει για εμάς. Φυσικά μπορούμε και εμείς και αυτοί να βελτιωθούμε, αλλά μας έχουν βοηθήσει πολύ, για να πάρουμε τους 61 βαθμούς που έχουμε. ”

Το Anfield στον αγώνα με την Napoli.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com