Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φόβοι ότι θα χρειαστεί επέμβαση ο Joe Gomez!

Φόβοι ότι θα χρειαστεί επέμβαση ο Joe Gomez!

Μπορεί η Liverpool να βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League, ωστόσο δεν πάνε όλα όπως θα τα ήθελαν οι Reds. Αυτό για παράδειγμα συμβαίνει με τον Joe Gomez, ο οποίος είναι αρκετά πιθανό να χρειαστεί επέμβαση, για να καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Ο Jürgen Klopp πρώτα επιβεβαιώσε, πως ο Άγγλος αμυντικός δεν θα προλαβεί το πρώτο παιχνίδι με την Bayern Munich και έπειτα πως υπάρχει πιθανότητα να χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο Klopp ρωτήθηκε αν θα χρειαστεί επέμβαση ο Joe και έδωσε την εξής απάντηση: 

“ Δεν ξέρω. Θα δούμε. Είναι πιθανό. Μπορεί να χρειαστεί ναι. ”

“ Τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλαμε και όπως περιμέναμε. Αυτό συμβαίνει. Θα δείξει τι ακριβώς θα κάνουμε. ”

“ Υπήρξαν άλλες καταστάσεις, στις οποίες είχαμε εναλλακτικές και μπορούσαμε να σκεφτούμε τι θα κάνουμε. Θα πάρει χρόνο η συγκεκριμένη περίπτωση. Δεν μπορώ να πω περισσότερα. ”

Ο Joe Gomez είχε τραυματιστεί από ένα τάκλιν του Ben Mee κατά τη διάρκεια του πρώτου ημίχρονου της αναμέτρησης της Liverpool με την Burnley στο Turf Moor στις 5 Δεκεμβρίου και η αποθεραπεία του δεν κύλησε, όπως είχε υπολογιστεί αρχικά.

Αρχικά υπολογιζόταν να λείψει ο Άγγλος για περίπου 1.5 μήνα, αλλά όπως φαίνεται η απουσία του θα ξεπεράσει κατά πολύ τους 2 μήνες.

Φόβοι για επέμβαση στον Joe Gomez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com