Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χάνει West Ham ο Lovren!

Χάνει West Ham ο Lovren!

Για ένα ακόμη παιχνίδι το τελευταίο διάστημα η Liverpool αναμένεται να έχει μόλις δύο διαθέσιμους κεντρικούς αμυντικούς, καθώς ο Dejan Lovren δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στη West Ham, λόγω τραυματισμού.

Ο Κροάτης στόπερ αντιμετωπίζει ένα μυικό πρόβλημα, το οποίο δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί στον αγώνα με τους Hammers. Έτσι στο πλευρό του Virgil van Dijk θα βρεθεί για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Joel Matip.

Ο Lovren έχει να αγωνιστεί από τις 7 Ιανουαρίου και τον αγώνα του FA Cup στην έδρα της Wolves. Τότε είχε αποχωρήσει νωρίς τραυματίας και δεν φαίνεται να έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις.

Καλά είναι πάνως τα νέα για τον Trent Alexander-Arnold. Ο δεξιός μπακ των Reds πάτησε χορτάρι στη βραδινή προπόνηση της Παρασκευής και έκανε μερικές ασκήσεις με την μπάλα. Πήγε καλά και δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα. Όλα δείχνουν πως θα προλαβεί το ματς με την Bournemouth το επόμενο Σάββατο στο Anfield και πιθανότατα θα βρεθεί και στο βασικό σχήμα της Liverpool.

Στην αναμέτρηση της Δευτέρας δεν θα ξεκινήσει δεξιός μπακ ο Henderson, όπως συνέβη στον αγώνα με την Leicester, αλλά ο James Milner, ο οποίος επιστρέφει μετά την τιμωρία του για την κόκκινη κάρτα που είχε δεχθεί στο ματς με την Crystal Palace.

Δεν παίζει με West Ham ο Lovren.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com