Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Θα είμαστε έτοιμοι για τη West Ham “

Klopp: “ Θα είμαστε έτοιμοι για τη West Ham “

O Jurgen Klopp ευχαριστεί το Anfield για τη στήριξή του στον προχθεσινό αγώνα με τη Leicester.

Η Liverpool αφήνει πίσω της την χθεσινή ισοπαλία με την Leicester στο Anfield και πλέον στρέφει στην προσοχή της στον αγώνα της επόμενης Δευτέρας με την West Ham. Για τον επόμενο αγώνα της ομάδας μίλησε ο Jürgen Klopp.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα των Reds εμφάνιστηκε σίγουρος, πως οι παίκτες του θα εμφανιστούν καλύτεροι στον αγώνα κόντρα στους Hammers.

“ Θα είμαστε καλύτεροι. Ελπίζουμε πως θα είμαστε καλύτεροι. Ο Virgil ήταν άρρωστος, ο Hendo δεν μπορούσε να προπονηθεί και ο Gini δεν προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς. Οπότε, η ομάδα δεν βρισκόταν στο 100%. ” Εξήγησε ο Klopp.

“ Είχαμε και μερικά επιπλέον προβλήματα, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. Ελπίζω να επιστρέψουν κάποιοι παίκτες και κάποιοι άλλοι να βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση. Θα μας βοηθήσει αρκετά, αν οι παίκτες είναι σε καλύτερη κατάσταση από ότι στον τελευταίο αγώνα. ”

Ο Klopp πρόσθεσε στη συνέχεια:

“ Δεν νομίζω να με έχετε δει ποτέ χαρούμενο μετά απο μια ισοπαλία, εκτός αν ήμασταν πίσω με 3-0 και ισοφαρίσαμε σε 3-3 για παράδειγμα. Μόνο σε μια τέτοια κατάσταση θα ήμουν χαρούμενος. ”

“ Αλλά όλες οι ισοπαλίες αφήνουν το ίδιο συναίσθημα και σε εμένα και στον κόσμο. Τώρα, πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά. Έχουμε 61 πόντους. Ένα καταπληκτικό νούμερο και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε. ”

Η Liverpool πριν την έναρξη του αγώνα με την Leicester.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com