Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: “ Πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα ”

Henderson: “ Πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα ”

Το δικό του μήνυμα ενόψει της συνέχειας έδωσε ο αρχηγός της Liverpool, Jordan Henderson.

Ο Άγγλος διεθνής, ο οποίος αγωνίστηκε ως δεξιός οπισθοφύλακας στον αγώνα με την Leicester τόνισε, πως οι Reds θα κρατήσουν τον ένα βαθμό από την αναμέτρηση με τους Foxes και θα συγκεντρωθούν στο παιχνίδι της Δευτέρας με τη West Ham, προκειμένου να αντιδράσουν.

“ Φυσικά και είμαστε απογοητευμένοι από τον τελευταίο μας αγώνα, γιατί θέλαμε τους 3 βαθμούς, αλλά η Leicester είναι μια πολύ καλή ομάδα. Μας το έκαναν δύσκολο και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας και να βελτιωθούμε για το παιχνίδι. ”

“ Ξεκινήσαμε καλά στον αγώνα, βρήκαμε ένα γρήγορο γκολ και είχαμε το momentum με το μέρος μας, αλλά δεν μπορέσαμε να το κρατήσουμε, τελικά βρήκαν εκείνοι το γκολ και ισοφάρισαν. ”

“ Είχαμε αρκετό χρόνο, για να βρούμε ένα δεύτερο γκολ, αλλά δεν μπορέσαμε δημιουργήσουμε και να φτιάξουμε αρκετές ευκαιρίες. Γνωρίζουμε πως μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και θα είμαστε βελτιωμένοι στον επόμενο αγώνα. ”

“ Πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα. Έχουμε μερικές μόνο μέρες να ξεκουραστούμε και μετά θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τη West Ham. Θα πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, είναι η Premier League και θα είναι ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι. ”

Ο Henderson στην προθέρμανση του αγώνα με την Leicester.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com